Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект 5 WiFi плъга за управление с телефон

200,00 лв

Купи на кредит

Комплект 5 WiFi плъга за управление с телефон

Приложение

Вече имаме все по малко време за домакинска работа. Колкото и автоматизирани да са повечето процеси, дори не можем да стигнем вкъщи, за дa включим нужното устройство. От друга страна смартфонът е устройството, с което не се разделяме дори и на път. Колко хубаво би било да сготвите вечеря или да изперете точно преди да сте се прибрали от командировка! Използвайте новите плъгове с  Wi-Fi управление. Можете да задавате и точен график, така че дори мисълта за домашните задължения да отпадне! Пестете нерви, пари и електроенергия!

ОСОБЕНОСТИ

Макар и малко, това устройство толкова ще Ви хареса, че един комплект няма да Ви е достатъчен! Това се дължи на богатото разнообразие от функции, които крие продукта:

Включване / изключване на дистанционно захранване, интелигентно синхронизиране.

За да контролирате домашните си електроуреди по всяко време и навсякъде. Можете да контролирате своя смартфон, за да включвате / изключвате устройства чрез IOS или Android системи.

Настройка на времето.

Вече можете да планирате и да настройвате точно време, за да го направите удобно за автоматично включване / изключване на домашните електроуреди в хола, кухнята, спалнята или банята, което спомага за пестене на енергия.

Alexa аудио контрол / plug and play.

Това интелигентно гнездо може да работи с аудио контрол чрез координиране с Amazon Echo, Echo Dot или Echo Show. Принципът н инсталация е много бърз: включвате го в контакта и чрез бутона „ON“, изтегляте приложението, конфигурирате смартфона си и вече уредите Ви са готови за употреба! Можете да изтеглите приложението от (App Store / Google Play Store) чрез сканиране на QR кода за лесна и удобна работа.

Умен контрол на групирането / наблюдение в реално време за настъпващи аномалии.

Този продукт е енергоспестяващ и безопасен. Неговото основно предназначение е да намали разхищаванията на електроенергия, като в същото време ефективно предпазва от нагряване заради топлината, причинена от прекомерната консумация на енергия. Това е особено полезно при наличието на високо енергийно-консумиращо оборудване, за удължаване на експлоатационния живот на устройствата.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Продукт: 5 Х WiFi плъга за управление с телефон, които работят с Amazon Alexa, Google Home;
 • Материал на корпуса: пластмаса;
 • Цвят: бял;
 • Номинално напрежение: 110-240V;
 • Номинален ток: максимум 10А;
 • Честота на променлив ток: 50-60 Hz;
 • Стандарт за безжична връзка: Wi-Fi 2.4GHz b / g / n;
 • Максимална мощност: 220V: 2200W; 110V: 1100W;
 • Устойчив на пламък панел: да;
 • Бутон за включване и изключване: да;
 • Количество: 5 броя.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

 • 5 брояWiFi плъга за управление с телефон.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.