Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ховърборд BATMAN с 8 инчови гуми Bluetooth аудио система и над 3000 зареждания

650,56 лв

Купи на кредит

Ховърборд BATMAN с 8 инчови гуми Bluetooth аудио система и над 3000 зареждания #00893

Особености

Има една стара мисъл – момчетата не порастват, порастват само играчките им. Изхождайки  от това за новия сезон предлагаме на вашето внимание новият, по-голям и усъвършенстван скутер. Той е пригоден да издържи хора с тегло до 110 килограма.

Удобно опакован и напълно готов за работа, необходимо е само да го заредите и сте готови за пътя. Няколко разлики с миналогодишните модели – върху калниците има защитна гумена лента, предпазваща корпуса при преобръщане. Добавени са нови, ярки цветове. Степенките са значително по-широки. Самият механизъм между тях е усилен с оглед на увеличената товароносимост. По-ярки са и индикаторите за правилна работа. Добавени са джобно дистанционно управление и аудиосистема с Блутуут. Увеличените размери не са довели го разлика в теглото и винаги си остава възможността да го носите с една ръка примерно през някой подлез или в метрото.  

Споменавали сме при предишни тестове на подобни превозни средства за бързото свикване с управлението им. След секундите на борба с вестибуларния апарат се понасяте като вятъра. По-високата мощност на моторите осигурява преодоляване на наклони дори от пасажери с голямо тегло. А пътният просвет ви дава спокойствието, че няма да се обърнете при всяка фуга между плочките. Вечерното каране е страхотно изживяване благодарение на LED светлините – изглежда сякаш сте стъпили върху някакъв робот от бъдещето. Отначало не можехме да схванем полезността на Блутуут системата. После осъзнахме – идеята е гениална. От една страна, ако пуснете музика, допълнително предупреждавате другите участници в движението за вашето пристигане. Това е важно впредвид тихата работа на моторите. От друга страна, можете да водите разговор, без да се отвличате от управлението и да станете новата звезда в канала „Топпадания“ на YOUTUBE. Поработено е върху настройките на електронната защита. Сега вече при висока скорост, голям ъгъл или слаба батерия реакцията е много по-плавна и не дразни излишно. Самата батерия е с повишен капацитет, защита от пожар, претоварване и режим за бързо дозареждане.

Този скутер ви дава възможност да споделите карането с цялото семейство. Магнит за малки и големи, той връща радостта от свободното движение по един екологичен начин. Благодарение на промените в климата имаме вече близо 9 месеца в годината, подходящи за каране. А все по-урбанизираният ни свят осигурява повече локации, било то навън или на закрито.  Добра новина – въпреки многото нововъведения цената е останала достъпна, а разходите за експлоатация са ниски. Прибавете пълната гаранция и отличната ни сервизна база с оригинални резервни части и изберете оригинала! И за секунда няма да съжалявате!

Основни функции и характеристики

 • Мощни електродвигатели – два броя безчеткови  по 300 вата;
 • Блутуут Аудио Система – мощност 5 вата, работи с всички марки телефони и таблети;
 • Батерия – Литиево Йонна, САМСУНГ 36 волта, 6.6 Ач с живот над 3000 зареждания;
 • Зареждане на батерията от 220 волта;
 • Гуми – 8 инча от плътна и устойчива на изтъркване гума;
 • Усъвършенстван FOC жироскопен механизъм – позволява прецизни маневри и нулев радиус на завой(върти се около оста си);
 • Максимална скорост – 15 км/ч;
 • Преодоляем наклон – до 50% ( 22.5 градуса);
 • Пробег – до 25 км или до 2 часа езда;
 • Зареждане – < 2 часа;
 • Размер – 610*230*220 mm;
 • Тегло – 11 килограма;
 • Полезен товар – до 120 килограма;
2017-06-22

Xubava cena

  2017-05-30

  От няколко месеца синът ми постоянно ми говори за тези ховърбордове. Събра си сам 300 лева. Мисля да му дам останалата сума и да го поръчваме. Щом успя да спести толкова много пари, явно наистина иска този ховърборд.

   2017-05-15

   Този ховърборд е много по-модерен от стария. Степенките са значително по-широки, което е голямо удобство. Дори таткото се качва от време на време да се повози.

    2017-05-15

    Ховърбордовете стават все по-популярни сред малки и големи. Няма дете, което да не иска да се сдобие с последен модел ховърборд. Ние сме спряхме на този модел, защото цената не е чак толкова висока. Синът ми е много доволен.

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

     Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

     Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.