Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

GSM модул за дистанционно отваряне на електрически врати чрез СМС

115,00 лв

Купи на кредит

GSM модул за дистанционно отваряне на електрически врати чрез СМС #01708

Приложение

Можете да използвате това устройство за сигурност и контрол на достъпа! Това е особено полезно за големи компании, държавни институции, хотели, болници и всякакви институции с паркоместа! Контролирането се извършва без значение от дистанцията, но в същото време е само на една ръка разстояние – чрез безплатно телефонно обаждане или СМС!

ОСОБЕНОСТИ

Едно от най-важните предимства на модула е лесната му инсталация, което ще Ви спести пари за наем на професионалисти. Просто поставете SIM картата и включете кабелната връзка на релето. След това свържете антената и включете захранването на устройството. Изпратете SMS с команди до номера на SIM-картата на модула и изчакайте указанията за последващите настройки.По този начин можете да настроите номерата, които ще могат да контролират отварянето. По подробни настройки разбира се можете да откриете в техническото ръководство, включено в комплекта.

След инсталацията, вече можете да се възползвате от пълната гама функционалности:

Имате възможност да оторизирате до 200 потребители да отварят електрическата врата в определеното време! Най-хубавото е, че обажданията и СМС-ите от мобилния Ви телефон са безплатни, така че няма нужда от допълнителен разход. Освен врати, можете да контролирате включването и изключването и на други електрически устройства.Можете също така да следите в реално време и състоянието на вратите и уредите си.

Предимства:

1. Работи със всички световни GSM мрежи;

2. Няма такси за разговори. Превключвателят отхвърля обаждането от упълномощения номер, след което извършва действието ON / OFF при включване / изключване на първия "пръстен".

3. Множество приложения – можете да го използвате за отваряне на електрически врати, бариери, решетки. Особено полезно е за лесно отваряне на вратата на гаража. Приложимо е и за всякакви домашни електроуреди.

4. Сигурност на управлението – изисква се ID на повикващия за идентификация, обажданията от неизвестни номера биват игнорирани.

5. Благодарение на GSM антената, можете да използвате модула без ограничения в разстоянието и без пречка от различни прегради.

6. Добавяне или премахване на потребители чрез текстова команда с СМС – няма нужда да подменяте цялата система за сигурност, ако някой от служителите Ви е напуснал и искате да му забраните достъпа.

7. Няма нужда да предоставяте дистанционно управление или ключове за различни потребители.

8. Има наличен един изход с капацитет 3A / 240VAC за свързване на превключвателя към вратата или уредите.

9. Действието, извършено от релето, връща СМС потвърждение на собственика или разрешен разговор.Ако не искате СМС кутията Ви да се препълва, винаги можете да изключите тази функция.

10. Времето за затваряне или отваряне на релето също може да се програмира според желанието на потребителите.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Модел: LPSECURITY;
 • Марка: rtu5024;
 • Продукт: GSM модул за дистанционно отваряне на електрически врати чрез СМС;
 • Материал на корпуса: пластмаса, метал;
 • Цвят: черен;
 • GSM честота: 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz;
 • Номинално напрежение: DC 12 V;
 • Номинален ток: 1 А;
 • Максимално напрежение: Ac 240 V / 3 A, DC 24 V / 5 A;
 • Размери на корпуса: 12.5  x 9.5 Х 3 сантиметра;
 • Тегло: 320 грама;
 • Количество: 1 брой.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

 • 1 брой GSM антена;
 • 1 брой контролер за дистанционно отваряне на електрически врати чрез СМС;
 • 1 брой ръководство за употреба.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.