Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Фитнес уред за дома за правене на коремни преси M & M MARS Revoflex Xtreme TV52

32,99 лв

45,00 лв

-27%

-12,01 лв

Фитнес уред за дома за правене на коремни преси M & M MARS Revoflex Xtreme TV52 #01141

Особености

Спортът е здраве, а ако нямате достатъчно време или не ви допада идеята да тренирате в обществени зали с още хора, то тогава можете да се възползвате от нашето предложение. Представяме ви практичния комплект, с който можете да правите упражненията си вкъщи, за постигане на желаните резултати.

Описание

Изделието представлява основа, за която са хванати две разтегливи въжета и накрайници, под формата на колела. Основата разполага с 5 позиции, на които можете да слагате въжетата, така че да имат желаното от вас максимално разтягане. Упражненията, които можете да правите са изключително много – за корем, за стягане на задните части и бедрата, за ръце, за крака. Нямате ограничение в зоните, които искате да тренирате.

Специално проектираният дизайн позволява да извършвате правилно всяко упражнение, като не криви позицията ви, а я държи както трябва.

Удобната чанта, която е включена към фитнес продуктите, ще ви позволи лесното и бързо транспортиране на уреда на желаната от вас локация. Можете да го използвате както у дома, така и навън.

Приложение

Уредът е подходящ за хора от всякакви възрасти, без значение то теглото. Поддържането на добра форма е задължително, защото това е една от основните предпоставки да бъдете здрави и да водите активен начин на живот.

Технически характеристики

 • Цвят: черно и зелено;
 • Материал: висококачествена пластмаса;
 • Размер на артикула: 31 см х 78 см х 31 см;
 • Тегло на артикула: 0.900 кг.

Какво ще намерите в опаковката

 • Фитнес уред;
 • Удобна чанта;
 • Ръководство на потребителя;
 • Гаранция: 12 месеца.
2017-06-20

e ефтино

  2017-05-14

  Аз съм много активна личност и обожавам да спортувам. За съжаление, нямам много достатъчно време да ходя по фитнеси, а ако реша да си купя уреди, ще ми излязат златно. Много се радвам, че открих този комплект, защото ми върши страхотна работа.

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.