Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електронна мини везна Aosai ATP 168

24,50 лв

Електронна мини везна Aosai ATP 168 #04231

Особености:

Всеки дом се нуждае от електронна везна. Дали за прецизното измерване на съставките при изпълнение на дадена рецепта, дали за приготвянето на дозировката на лекарство или за претеглянето на бижута, тя винаги ще Ви бъде от полза. Джобните ѝ размери позволяват да я носите навсякъде със себе си и при нужда да я използвате. Какво повече може да искате – това е мечтаният уред за всеки, който желае да не работи на „око“ и да постига блестящи резултати. 

Описание:

Има компактен размер. Отчита с много висока точност до 0,01 грама и дава реални резултати. Подходяща за претегляне на монети, скъпоценни камъни, бижута, благородни метали, лекарства, храни и добавки към тях и други фини неща. LCD дисплеят е  със синя подсветка. Този цвят спомага за по-добре видимост  на показанията, дори и при по-слабо осветление.

Как функционира?

Захранва се с помощта на една батерия, която е тип  CR2032 3V. Тя е включена в комплекта. За по-голямо улеснение има индикация, която показва, че батерията е за смяна, както и индикация за претоварване. Работи с ниска консумация на енергия. Изключва се автоматично след 90 секунди.  Максималното тегло, което може да измери е 100 грама. Минималното тегло, което отчита е 0,01 грама. Поддържа тара функция.

Дизайн:

Мини везната е изработена от устойчива ABS пластмаса. Дизайнът ѝ е стилен. В черен цвят е. Формата ѝ е правоъгълна. Има функционални бутони, които са разположени непосредствено под платформата от неръждаема стомана.. Везната е малка и лека, което позволява тя да бъде носена в джоб или в чантичка. Тя има предпазно прозрачно капаче, което може да се сваля. Също така, то може да се използва като малка тавичка, в която да се поставят вещите за теглене.  

Технически характеристики:

  • Марка: Aosai;
  • Модел: ATP 168;
  • Мерни единици: g / tl / ct / dwt;
  • Размери: 5 см * 7,5 см * 1,1 см;
  • Тегло: 34 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Електронна мини везна Aosai ATP 168;
  • Калъфче за съхранение.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.