Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електронна мини везна OEM DS-22 TV301

24,00 лв

Електронна мини везна OEM DS-22 TV301 #04185

Особености:

Представяме Ви електронна мини везна ОЕМ, модел DS-22. Тя е с висока чувствителност. Това е прецизен инструмент, проектиран за теглене на предмети с тегло не повече от 500 грама. Всеки дом има нужда от този уред, който значително ще улесни доста дейности в ежедневието.

Описание:

Не се препоръчва везната да се претоварва, за да се избегнете нейната повреда. Подходяща за претегляне на монети, скъпоценни камъни, бижута и благородни метали, лекарства, подправки, чай, храни, течности и други. LCD дисплеят е със синя светлина. Това осигурява ясни и отчетливи показания, дори при по-слабо осветление. Везната е фабрично калибрирана. Употребата ѝ е изключително лесна.

Как функционира?

Важно е да знаете, че трябва да се използва на равна повърхност. Захранва се с помощта на една батерия CR2032, която е включена в комплекта. За по-голямо улеснение има индикация, която показва кога батерията е изхабена, за да може да е подмените своевременно. Също така има и индикация за претоварване. Работи с ниска консумация на енергия. Изключва се автоматично, когато е празна - след три минути. Нулирането също е автоматично. Максимално допустимото тегло е 500 грама. Минимално - до 0,01 грама. Прецизността е с точност на продукта от 0 до 100 грама – до 0,01 грама, от 101 до 500 грама е 0,1 грама.

Дизайн:

Мини везната е изработена от устойчива ABS пластмаса и алуминий. Дизайнът ѝ е стилен. В нея присъстват черен и сребрист цвят. Формата ѝ е правоъгълна. Размерът на дисплея е 1,3 инча. Той е LCD 5-цифрен. Има зелена светлина. Както и два функционални бутона. Защитена е от черно капаче. Везната е малка и лека, което позволява тя да бъде носена в джоба. Съхранява се в картонена кутия.

Технически характеристики:

  • Модел: DS-22;
  • Мерни единици: g / tl / ct / dwt;
  • Размери: 7,5 см * 4,5 см;
  • Тегло: 41 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Електронна мини везна OEM DS-22.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.