Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дрон Yuneec Typhoon H Pro RS

3 175,00 лв

Купи на кредит

Дрон Yuneec Typhoon H Pro RS #01318

Представяме ви носителя на наградата за най-добър дрон от изложението на потребителска електроника CES 2016. Typhoon H е направен с мисъл за най-високите изисквания на клиентите за сигурност, заснемане от въздуха и компкактност.

Обща характеристика

Иновация по отношение на видеорекординга. Хексакоптерът разполага с камера, която прави 4K клипове при 30 fps и се върти в пълен кръг по хоризонталната си ос. С мисъл за безопасността, машината е снабдена с приземяващи се колесници, които се прибират при излитане.

Освен това има инсталирани сензори, предпазващи от удар в големи обекти, както и ултразвуков датчик при полет в затворени пространства. Включени са и няколко нови опции за автоматично движение, допълнително второ дистанционно (в зависимост от разновидността) и дисплей с висока 720р резолюция, на която да следите всички пареметри на полета, както и заснетите кадри.

Разработчиците са предвидили дори и най-лошите сценарии. Снабден с „умна” електроника, апаратът непрекъсното отчита и обобщава подадената от всички части информация и при нисък капацитет на батерията се включва в режим на „завръщане у дома”. Дори и ако единият от моторите откаже, хексакоптерът ще остане стабилен и ще  го приземите без проблеми.

От практична гледна точка, също няма да бъдете разочаровани. Перките му са сгъваеми, изработени от лек материал, а всичко е опаковано в удобно за пренесяне куфарче.

Специфики

Стремежът на Yuneec е непрекъснато да усъвършенстват своите разработки. Сега разполагате с въртяща се на 360-градуса камера, която във всеки един момент ви предлага 94-градуса поле на виждане. Широк спектър от възможности за филмиране, включително и супердетайлно “slow motion”видео в  120fps при 1080р.

Всеки кадър се предава на живо на екрана на контролера, благодарение на безжичната връзка между устройствата, която е стабилна на цели 1.6 километра. Има и вграден микрофон, така че спокойно може да си направите караоке на открито.

Спиращи дъха гледки и най-забавните селфита ще бъдат запечатани в перфектна снимка от 12М.

За тези, които предпочитат да се наслаждават на мига, без да мислят за управлението, има предвидени няколко автоматични режима.

Follow Me/Watch Me – две традиционни за компанията опции. При първата, дронът ви следва навсякъде, където се движите, без да е необходимо да му задавате параметри. При втората – камерата ви държи „на прицел”, готова за снимане на действията ви.

Pro RS, разполага с интилегентна система за конструиране на 3D модел на околността - Intel RealSence , чрез която играчката ви следва, избягвайки препядствията.

Оrbit Me – хексакоптерът кръжи и фокусира хората, държащи някое от двете дистанционни (по ваш избор).

Journey mode – идеален за въздушно селфи и необичайни клипове. Typhoon H ще се отдалечи на около 90 метра от вас, а после ще се върне филмирайки вас и панаромата

Point of Interest – в центъра на кадъра е избран от вас обект, например планински връх или сграда. Един пълен кръг около тях и вие имате спиращ дъха клип, който да споделите в някоя от социалните мрежи.

Curve Cable Cam – Ако обичате разнообразие в гледките, тук  задавате предварително маршрута на дрона, а докато той лети по избраните от вас места вие избирате какво да влезе в кадър.

Return Home - автоматично задава команда за завръщане при този, който държи главния контролер.

По отношение на сигурността споменахме, че хонгкогският производител се е постарал много. Специален ултразвуков датчик разположен в предната част, ще отчете приближаването на голям обект и ще отклони или спре устройството. Има и няколко софтуерни защитни функции обединени в Smart Safety менюто.

No Fly Zone е функция, която ограничава максималната височина на издигане до 122 метра и предотвратява прибижаването до военни или цивилни летища. С Geo Fence ще ограничите периметъра на отдалечаване до 91 метра , а вграденият GPS ще приземи машината на безопасните 8 метра от вас.

ST16 е основният контролер-джойстик, с  18 см (7инча) екран. На него може да наблюдавате случващото се във въздуха на живо, сменяте опции, параметри,управлявате различните части, въобще всичко необходимо.

Дисплеят е с HD 720p и операционна система Android.

Wizard е допълнително дистанционно (при моделите H Pro, H Pro RS), с което се управляват действията на дрона, докато вашият партньор режисира поредното страхотно клипче или серия снимки. Wizard има вграден

GPS, който ви дава информация за местонахождението по време на някой от автоматичните режими.

При желание може да ъпгрейтнете стандартната камера с по-високия клас CGO-ET, която прави нощни снимки при ниска осветеност.

Технически параметри

 • Марка:  Yuneec;
 • Модел: Typhoon H (или HPPro, H Pro RS);
 • Батерия: 4S 14.8V LiPo 5400mAh;
 • Време на полет: до 25 минути;
 • Параметри на летене: издигане до 122м; скорост на издигане 5м/с, на спускане 3м/с, максимална скорост: 70км/ч;
 • Видове движения:  Follow Me, Watch Me, Orbit, Journey, Curve Cab Mode, Point of Interest, Return Home;
 • Фото-резолюция:   12MP, формат: JPEG, DNG, RAW;
 • Видео: Ultra HD 4K (30fps), Full HD 1080p (24/25/30/48/50/60/120fps), формат: MP4;
 • Ъгъл на виждане: 94- градуса;
 • Карта-памет: Micro SD  клас 10 до 128 GB;
 • Контролер : ST16 (Wizard при H Pro, H Pro RS);
 • Дисплей: 18 см (7 инча);
 • Честота: от 2.4GHz до 5.8GHz, 16 канала за връзка;
 • Операционна система: Android;
 • Обхват: до 1.6 км;
 • Батерия: 3.6V/8100mAh 31.32Wh Li-Ion;
 • Размери: 310/457/520 (мм) (в/ш/д);
 • Тегло: без зарядно и товар: 1695 гр, с 1900 гр.
Препоръчваме ви също:

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.