Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Диспенсър за запазване на газировката Fizz Saver TV143

11,40 лв

Диспенсър за запазване на газировката Fizz Saver TV143 #04500

Особености:

Представяме ви диспенсър за запазване на газировката Fizz Saver. Едно практично решение за домакинството или офиса. Той ще запази газираните напитки свежи, независимо кога е отворена бутилката. Може да се използва за всякакви питиета, каквито са ви по вкуса. Освен това ще запазите чистота в дома си. Вече няма да разливате, докато се опитвате да вдигнете тежката бутилка. Това улеснява най-много децата, защото за тях понякога е трудно да се справят с наливането. Идеалното допълнение към едно страхотно парти – няколко диспенсъра, няколко вида напитки и всички ще бъдат повече от доволни, а домакинът няма да се налага дълго да чисти след това.

Описание:

С диспенсъра пълненето на чашите става толкова забавно и лесно. Децата ще бъдат очаровани, възрастните също. Улеснете ежедневието си и забравете за разгазираните напитки. Вече ще можете да наливате любимата си напитка само с едно движение – бързо, лесно и удобно – като дръпнете лостчето. Няма да се налага да вдигате тежки бутилки.

Как функционира?

Използването на диспенсъра е много лесно. Необходимо е да отворите бутилката, да поставите диспенсъра на мястото на капачката и да обърнете бутилката на обратно. И това е всичко! Натискайки лостчето, вече може да си наливате. Може да го използвате с любимите ви напитки, като той ще запази газировката им. Също така без проблем може да се съхранява и в хладилника, и винаги да имате под ръка свежа студена напитка. Диспенсърът е подходящ за газирани безалкохолни напитки, вода, сокове, чайове, бира и други. Този начин на съхранение и наливане е идеален за дома или офиса. А на излет сред природата, палатка или къмпинг е просто незаменим аксесоар.

Дизайн:

Диспенсърът е изработен от качествена пластмаса. Той е в червен цвят. Има удобен и практичен дизайн. Съставен е от поставка за бутилката и кранче. Като кранчето е прозрачно. С него се работи с лекота. Самият диспенсър е изключително стабилен. Поставен да дадена повърхност, той е устойчив. Размерите му са компактни и е лесно преносим.

Технически характеристики:

  • Издържа бутилки до 2 литра;
  • Размери: 60 мм * 60 мм * 160 мм.

Какво ще откриете в пакета:

  • Диспенсър за запазване на газировката Fizz Saver.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.