Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Чаша за Вино - Вампир 300ml боросиликатно стъкло Уникален подарък WSKB4

12,00 лв

25,00 лв

-52%

-13,00 лв

Чаша за Вино - Вампир 300ml боросиликатно стъкло Уникален подарък WSKB4 #01609

Оригинална „вампирска“ чаша за вино „Открий своя вътрешен вамп“

Създайте очарователна и загадъчна атмосфера за себе си и своите гости, сервирайки им тъмно пенливо вино, така както никога не са очаквали. Вдъхновена от тайнствените истории за вампирите тази уникална чаша е революция в начина, по който може да се наслаждавате на любимата си напитка.

Неподражаема форма, двойно повече настроение

Изработено от изключително фино, но здраво стъкло, изделието поразява с майсторството и изяществото си. Има обла форма, с достатъчна вместимост за течността. Специална тръбичка в дъното ви позволява да пийвате малки глътки, така както в книгите се казва, че вампирите са се наслаждавали по време на мистериозните си празнества. За повече стабилност в предния край са инсталирани две малки „крачета“, така че спокойно да я оставите на масата, докато развеселени от питието се впуснете в танци.

Подходяща за подарък или лична колекция

Ако сте любители на виното, то със сигурност това изделие ще намери достойно място в колекцията ви. Според авторите на дизайна консумацията на напитката през специалната тръбичка позволява да се насладите още повече на нейните аромати и вкусове.

Стъклото, от което е изработена е закалено и издържа на високи температурни амплитуди от -20 до 150 градуса. Така ще може да сервирате и други напитки, като чай, медовина или грог без да се притеснявате, че ще се счупи.

Ако търсите оригинален подарък за приятели или искате да очаровате половинката си за празника на виното и любовта, това е чудесен избор. С вместимост от 300 мл и 12,5см височина, изделието покрива всички изсиквания за сервирането на този вид питие, но по един много изобретателен и елегантен начин.

Технически характеристики:

  • Модел: „Открий своя вътрешен вамп“
  • Материал: стъкло
  • Размер: 5.5 см диаметър, 12.5 височина
  • Вместимост: 300 мл
  • ,Тегло:139.1 g

В опаковката:

  • „Вампирска“ чаша

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Мъжки подаръци

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.