Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Царска корона в златисто и цветни кристали Ф12

81,50 лв

Царска корона в златисто и цветни кристали Ф12 #05425

Особености:

Масивна царска корона в златисто, с красиви орнаменти и цветни кристали, която може да използвате за специални случаи и събития. Короната е с голяма височина, като в центъра и са подредени масивни сини кристали  в златист обков на симетрично разстояние един от друг по целия хоризонтал. Кристалите са в правоъгълна форма и са с релеф, който пречупва светлината. Под и над сините кристали са разположени два хоризонтални реда с кръгли кристали в различни цветове, които също са релефни. Във вътрешния кръг кристалите са в цвят кехлибар и виолетово, а във външния сини и червени. От цилиндричната част на короната се издигат пет високи елемента, които са в еднакъв стил и в горната си част са декорирани с кръгъл кристал, в красив кръгъл обков с усукана плетка. Кристалите са в два цвята и се редуват: син и виолетов.

Описание:

Този аксесоар може да използвате при по - специални случаи, като артистични изяви, модни събития, постановки, танцови фестивали, тематични събирания, специални тържества.

Дизайн:

Короната е изработена от материали с високо качество, безвредни за здравето, внимание към детайлите и елементите на декорацията.

Технически характеристики:

  • Тип: Царска корона;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Златист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Царска корона в златисто и цветни кристали.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.