Изработка

При производството на този тип изделия, се използват изключително устойчиви материали, които да не тежат на китката, но да защитават корпуса. Каишката най-често е изработена от силикон, който се нагажда спрямо извивките на всяка ръка.

Функции

Благодарение на този слот, вие можете да използвате часовника за всичко, за което боравите и със смартфона си. Можете да изпращате съобщения, да провеждате разговори, както и да получавате нотификации за пропуснати повиквания. Благодарение на вградената клавиатура можете да набирате номера, който искате, без да ви трябва контактната листа от телефона. Разполагате и с функция за гласово набиране, с която лесно и бързо ще контролирате действията, които извършвате, ако екранът ви е малък. Ако все пак искате да прехвърлите данни от и на изделието, можете да използвате Bluetooth.

Допълнителни екстри

Инчовете на дисплея не са маловажни, защото ако ви очаква активна работа с артикула, ще имате нужда от по-голям екран. Тъч скрийна ще ви спести натискането на всякакви копчета, ситуирани около дисплея и ще спомогне за прецизната ви дейност. Можете да използвате камера, с която да правите видео и снимки, като в слота за допълнителна памет, можете да добавите до 32 GB. Не подценявайте и GPS навигацията, с която няма риск да се загубите, а и лесно ще си правите подходящи маршрути за сутрешен джогинг.

Водоустойчивост – След изморителен и натоварен ден, често като се приберете у дома, сте разсеяни и при взимането на душ, можете да забравите да свалите часовника. Затова, ако имате възможност, изберете продукт, който е водоустойчив. По този начин ще си спестите излишни главоболия, а освен това не е необходимо да сваляте и слагате изделието постоянно.

Операционна система

Можете да избирате между:

  • Android;
  • IOS.

Използвайте акаунта си, за да сваляте приложения, които смятате, че са важни за новия ви аксесоар.

Дизайн и цветове

Наличието на екстри не е за сметка на външния вид. Ще откриете богата гама от размери, цветове и дизайни, между които да изберете вашия.

Зареждане и капацитет на батерията

За да заредите продукта, в комплекта ще откриете USB кабел, а за да имате достатъчно време да  го използвате – трябва да изберете по-голяма капацитет на батерията. Повечето модели работят средно по 2 дни, преди тотално изтощаване, а зареждането отнема 2-3 часа.