Часовниците вече не са това, което бяха. Те са се превърнали в основен аксесоар за всеки смартфон, който можете да поставите на китката си и да управлявате с прецизност, точност и бързина.

Едни от най-впечатляващите модели могат да изпълняват изключително много функционалности, като:

  • сърфиране в интернет;
  • проследяване на тренировката ви с GPS;
  • говорене с приятели.

Изборът на подобен артикул не е лесен, но ние ще ви представи някои от най-добрите продукти, които можете да откриете на ниски цени.

KOBWA DM98

Започваме с KOBWA DM98. Това е продукт, за който не можем да се сетим какво няма. Мини уредът е снабден с двуядрен процесор, с който няма да се забавя нито една от зададените команди, а капацитет на батерията е достатъчно голям, за да ви осигури интензивна работа в продължение на часове. Можете да добавите екстра памет, както и сим карта. Екранът е 2.2 инча и ви позволява да виждате отчетливо всичко, което ви интересува.

Удобната силиконова каиша прилепва перфектно към всяка китка, а стъклото на екрана е проектирано така, че да не можете да го издраскате.

TTLIFE

TTLIFE функционира с Android, като разполага с HD камера, екран и гнездо за сим карта. Има микрофон, wi fi модул, поддържа 3G и Bluetooth. Можете да следите и сърдечния си ритъм в реално време, както и калориите, които изгаряте. Бързият процесор ви дава възможност за бързо опериране с интернет и различни приложения. Навигацията пък ще ви помогне да очертаете добър маршрут за бягане, с който да подобрите общото състояние на организма си.

ZUCOOR X01S

ZUCOOR X01S е водоустойчив и работи с операционна система Android. Големината на дисплея му е 1.54 инча, което е сравнително добър размер на фона на масовите модели. Предлага се в 3 цветови варианта, според личните ви предпочитания, като дизайнът е с изчистени линии и ненатрапчив вид, за да бъде подходящ за всяко облекло и повод. Часовникът може да работи, като се свърже с телефона ви или самостоятелно. С него ще бъдете винаги свързани с уеб портала и социалните мрежи, като имате възможност и да смените темата, с тази, която най-много ви харесва.

XOPOWO

XOPOWO разполага с 16 000 цвята, за да ви предоставя съдържанието, което искате да видите, с наситени изображения и нюанси. Каишката е изработена от силикон, а изборът ви е между 3 разновидности. Корпусът е произведен от качествен метал, който гарантира неговата устойчивост. Изделието разполага с опция за лека вибрация, която да ви информира за входящо обаждане или други нотификации.

Заключение

Който и модел да изберете, няма да сгрешите, защото качествения продукт си личи, а цената, на която се предлагат е изключително ниска спрямо екстрите, които ще използвате.