Дизайн

Елегантни, стилни и удобни, продуктите са удобен аксесоар за всяка китка, а възможностите им – достатъчни, за да го закупите за лична употреба или за подарък.
Какви функции можете да използвате?

GPS навигация

Лесно и бързо ще зададете желания маршрут, до който искате да стигнете, като времето, необходимо за достигане до желаната локация, ще бъде изчислено автоматично, както и най-прекия път до целта.

Wi fi

Ако изделието има модул за wireless, можете да се свържете с интернет, социалните мрежи, електронната си поща, и да получите информацията, от която се нуждаете, и то без да губите излишно време. Трябва предварително да синхронизирате профила и данните, които използвате на смартфона си и така ще получите достъп до всичко, което ви е необходимо.

Гласов контрол

С негова помощ можете изцяло да контролирате изделието, което е полезна опция, ако шофирате или ако ръцете ви са заети с друга дейност. Можете да „пишете“ съобщения, да проверявате прогнозата за времето, да отваряте различни страници.

Получаване на нотификации

Имате възможност да настройвате продукта да ви информира за различни неща, като каква ще бъде прогнозата, има ли затворени пътища и дали е преустановено движението в участъците, в които ви предстои да шофирате, дали имате пропуснати обаждания или нови известия в социалните мрежи.

Bluetooth

Свързването с други технологични артикули става безжично и с качествена връзка. Можете да сваляте и качвате данни и файлове, които искате да използвате през часовника или да свалите видеоматериали и снимки.

Фитнес приложения

За да водите активен начин на живот, трябва да се уверите, че го правите по правилния начин. Програмите, инсталирани в изделието ще ви покажат колко калории горите, какво разстояние изминавате и дали спите достатъчно.

Sleep monitoring” калкулира автоматично, на база вашите персонални данни, колко часа трябва да спите, кога сънят ви е качествен и кога – дрямка, за да се събудите отпочинали и заредени с нови сили за предстоящото ежедневие.

Разполагате и с вибрация, която да ви подсеща за следобедния стречинг, ако получавате входящо обаждане или ако имате важна среща.

Remote capture” ще ви даде контрол върху камерата на смартфона ви, като с бутон от часовника можете да решите кога да направите снимка.

Приложения

Имате възможност да теглите приложения, които ще ви помогнат за:

  • научаване на нови неща;
  • следене на общото ви физическо състояние;
  • обработка на различни формати файлове и др.