Това е технологично изделие под формата на ръчен часовник, което е снабдено с екран и много повече функционалности от това, просто да ви показва колко е часа.

Защо си заслужава да инвестирате в продукта

Повечето модели са съвместими с операционните системи Android и IOS. Чрез Bluetooth можете да:

  • свържете изделието с вашия мобилен телефон;
  • да синхронизирате контактите си;
  • да използвате артикула за разговори;
  • сърфиране в мрежата;
  • писане на смс-и.

Тези екстри ще получите, ако малкият уред разполага със слот за сим карта, а за да увеличите паметта му – имате на разположение гнездо, в което да поставите SD карта с памет, не по-голяма от 32 GB.

Как работят?

За да извлечете пълния потенциал от артикула, трябва да го свържете с телефона си. Функцията „remote capture” ви дава възможност да контролите камерата чрез бутон от смарт продукта. След като направите настройките, които се изискват – можете да отговаряте на обаждания от часовника, да прехвърляте данни, да сваляте приложения и дори да използвате гласов контрол над него.

Какви екстри притежават

Наличието на камера, wi fi модул и тъч скрийн са само част от опциите, които можете да използвате. Това е умален вариант на смартфона ви, който може да функционира и самостоятелно. С помощта на GPS навигация, имате възможност да си правите маршрути, по които да тичате или да откривате локации, които не са ви известни. Батерията издържа до 2 дни при интензивна употреба, а зареждането не отнема повече от 2-3 часа.

Ако сте активно спортуващ човек, бихте могли да се възползвате и от приложенията, предназначени за целта. Имате на разположение вграден крачкомер, опция за измерване на пулса и изгорените калории, както и програма, която определя колко време ви е необходимо за сън, така че да се събудите отпочинали и готови за новите си задачи. Можете да си поставите цели, които да следвате, седмица за седмица, а през равен интервал от време, ще получавате резюме, в което е описано какви са резултатите ви, какво сте постигнали и къде са пропуските ви.

От кой може да се използва

Устройството е изработено с изчистен дизайн, подходящ за хора на всички възрасти, без значение дали сте мъж или жена. След като го поставите на ръката си, ще свикнете много бързо с него, защото е с олекотено тегло, а силиконовата каишка приляга плътно на всяка китка. Ежедневната му употреба е препоръчителна, за да следите постоянно сърдечния си ритъм, както и показателите, които ви дават информация за състоянието на организма по време на активни занимания.