С оглед на безкрайните възможности, които дават смарт часовниците, те могат да бъдат много ефективни при научаването на нови неща, и то по забавен начин.

Тези изделия могат да помогнат на всяко дете да научи интересни факти, свързани с природата, която ни заобикаля, историята, да изостри паметта им, да провокира мисленето по различни въпроси, да засили логическите разсъждения.

Учебните приложения включват изучаването на чужд език, интерактивни игри, които тренират паметта, правилното произношение и правопис на родната реч. Ако тези платформи се използват разумно, те могат да бъдат добри помощници, които да усъвършенстват общуването не само с връстниците, но и с по-големите.

Умните часовници имат много повече функции, от традиционните, които показват само часа и датата. Това са цифрови инструменти, които могат да използват много приложения. Те също така са снабдени с калкулатор, компас, термометър и много други.

Едно от най-големите предимства, които притежават, това е функцията Bluetooth, с която безплатно и лесно можете да се свързвате и с други изделия. Въпреки големите възможности на артикула, повечето родители го купуват, за да следят малчуганите си и да имат постоянен контакт с тях.

Защо детето се нуждае от подобен продукт?

За да бъде малкият човек запознат с дигиталния свят - трябва да му го представите. Наличието на опции, които следят физическото състояние, могат да подтикнат подрастващите да започнат да се занимават активно със спорт. А възможността за изтегляне на много програми, ще повиши знанията във всяка област.

А ето и най-добрите образователни приложения за малките, които можете да използвате с умните аксесоари:

Забава в животинската ферма

Това е игра, предназначена за подрастващи в предучилищната, защото в нея се подреждат и сортират животни, във възходящ и низходящ ред, което тренира тази способност.

Shapes game

Пъзелите са изключително полезно занимание за мозъчната дейност, като провокират и засилват логическите способи, които могат да се прилагат по различен начин.

Whizzy kids

Играта е много в едно, защото има дейности, свързани с паметта, наблюдателността, такива, за сравняване на форми и различни картинки.

Bad Piggies

Тук можете да експериментирате с физиката. С над 170 нива, ще предизвикате малчуганите да мислят креативни и интересни решения на задачите. С различните комбинации се постигат различни резултати.

Sky Guide

Така ще следите всички астрономически събития, като пълнолуние, предстоящи затъмнения. Ще научите и повече интересни факти за Вселената и Слънчевата система.

Тези и още много образователни платформи ще помогнат на малчуганите:

  • да развият общата си култура;
  • да се ориентират в коя сфера се чувстват най-комфортно;
  • да бъдат любознателни и да искат да научат още повече.