е в каква ситуация се намирате.

За целта можете да използвате няколко опции.

Вариант 1

Първото и най-важно условие е да проверите дали операционните системи на двата артикула съвпадат, защото ако телефонът ви работи с IOS, а изделието с Android, няма как да се получи връзка.

След като сте уточнили този малък, но изключително важен детайл, е време да пристъпите към следващата крачка.

Употреба на Bluetooth

Активирайте тази опция, която ще откриете в меню „Настройки“. Тя трябва да е включена и на двете устройства, за да се разпознаят и да осъществят връзка. За целта уредите трябва да преминат в режим „откриваеми“ или „видими“, след което трябва да докоснете виртуалния клавиш „Търсене на Bluetooth устройства“. За достъп, трябва да въведете кода, който се изисква, а той се появява на смартфона ви.

За да използвате всички функции, след като установите контакт, е необходимо да направите синхронизация. По този начин ще имате поглед върху всичките си контакти и през смарт часовника.

Можете да теглите безплатни приложения от App Store-a, които да използвате на продуктите.

Вариант 2

С помощта на USB кабел, с необходимите входове, можете да направите връзка между двата артикула, както и такава, но с таблет или лаптоп. Това ви дава по-голяма свобода на действие и повече опции.

А докато изделието за ръка е включено към лаптопа – то също така се зарежда.

Можете да го използвате за:

  • трансфер на данни;
  • контрол на камерата;
  • зареждане.

Ползи от тази дейност

Ако сте активен човек, който обича да тича всеки ден и да прави разнообразни упражнения навън, то тогава със сигурност се нуждаете от такъв тип устройство. Освен че няма да пропуснете важно за вас обаждане, също така ще се информирате относно калориите, които горите, километрите, които сте изминали, както и какъв е пулсът ви в момента, в който решите да го проверите.

Уредът разполага и с елегантна вибрация, която да ви подсети, ако сте останали за по-дълго на едно място, да се раздвижите със стречинг или друг вид упражнения.