Ако преди години трябваше да пазим техниката от по-малките у дома, то в днешно време, все по-често ги питаме, ако имаме някакви въпроси.

Те изключително бързо възприемат начина на опериране на разнородни изделия и се справят много добре, без значение дали е ръцете им има телефон, таблет, лаптоп или смарт часовник.

Последният е сравнително нов продукт, който се произвежда и във вариант за малчугани, а функционалностите му ще ви убедят, че имате нужда от подобен продукт на ръката им.

Функционалности, заради които си струва да го купим

Изделията от този тип имат бутон за SOS обаждане, с който може да ви звънне, без да губи излишно време и да ви запознае със създалата се ситуация, за да реагирате възможно най-бързо.

Могат да бъдат записани до 23 номера, а ако някой непознат номер позвъни на малчугана – вие ще бъдете уведомени веднага.

Слотът за сим карта се намира вляво, както и USB порта, от който се зарежда.

Вграденият тракер ви осигурява функцията да проверявате на какви локации е било през деня, без да нарушавате личното му пространство и да го заливате с въпроси.

Опцията „Анти загуба“ е поредната екстра, която ще предотврати изгубването на важното устройство.

Имате възможност и да заключите изделието по време на учебните занятия, за да не може да се разсейва с игри и приложения, а ако се отклони от обичайния си маршрут – веднага ще получите известие.

Операционна система

Повечето модели работят с Android, а управлението им е достатъчно опростено, за да може всяко дете бързо да свикне с новата си придобивка.

Дизайн

Визията за малките е едно от най-важните неща, затова и производителите са се погрижили да направят атрактивен дизайн на смарт часовниците, в различни цветове. Розово, оранжево, синьо – всички нюанси на дъгата са използвани за изработката им.

Каишката е кожена или силиконова и прилепва плътно към всяка китка. Без значение дали е много слаба, можете да регулирате закопчалката спрямо личните си предпочитания.

Зареждане

Препоръчваме ви да зареждате артикула на всеки два дни, за да осигурите вашето и спокойствието на малчугана си. Батерията ще му осигури продължителна работа, както и възможността да се обажда винаги, когато реши.

Предимства

След като разгледахме основните характеристики на продукта, можете сами да се убедите, че това е изключително удобен, функционален и важен артикул, за всяко дете, което все още има нужда от вашата помощ при създали се непредвидени ситуации.

Да осигурите личното си спокойствие не струва много, но след като вложите еднократни средства в подобна инвестиция, ще получавате постоянно актуална информация и винаги ще знаете къде се намира.