Всички обичат ховърбордовете. Те са иновативни, по-стилни и функционални от предшествениците си – скейтбордовете и скутерите. Тези изделия са част от развитието на технологиите, а всяко дето обича да притежава модерни и актуални устройства.

Въпреки резервите на някои родители, свързани с безопасността, уредът е най-желаният подарък за 2017-та година.

Ако вземете необходимите предпазни мерки, детето ви ще бъде добре защитено, като междувременно ще започне да води доста по-активен начин на живот. Артикулът е едно от най-добрите решения, за да го вдигнете от дивана и то да излезе навън , за да комуникира с истински хора.

Как тази машина ще помогне на подрастващите?

Вместо да заливате тийнейджърите с таблети и смартфони, които водят до изключително застоял начин на живот, покажете им, че навън също може да бъде забавно. Приложенията и компютърните игри винаги ще са актуални, но ако ги намалите драстично от ежедневието на мъника си – това ще се отрази позитивно върху здравето и активността на организма му. Технологиите са забавни и увлекателни, но малка част от тях ви насърчават да се движите.

Ако сте решили, че е време за действия, а не за приказки, то тогава със сигурност трябва да купите ховърборд на детето си. С него, то ще се движи свободно из парковете и квартала, като връстниците му, които имат същата машина – също ще бъдат там и ще се забавляват заедно.

Могат ли да се развият нови умения при употребата на иновативния скейтборд?

Управлението му е по-сложно, от това да се научите да карате велосипед или традиционен скутер. Тези продукти използват движението и интуитивния баланс, за да се задвижват. Изкуството за перфектното овлaдяване изисква навеждане, огъване на коленете и още много движения, които ще спомогнат за по-активния начин на живот на всеки малчуган. Контролирането на мускулите е първата крачка към едно по-раздвижено ежедневие.

Могат ли децата да бъдат по-независими?

В зависимост от възрастта им, можете да позволите кратки пътувания до училище например. Така те ще се научат да бъдат по-самостоятелни и да взимат решения, по време на предвижването си.

Тези артикули са много по-бързи от вървенето пеша и ще позволят по-краткото изминаване на познатото разстояние от вкъщи до учебното заведение. За да достигнете до този етап обаче, трябва да вложите време и усилия, за да им помогнете да се научат да карат безопасно и да стоят стабилно върху изделието.

Защо да закупите продукта?

  • предвижването е по-бързо;
  • ежедневието става по-активно;
  • истинската комуникация ще обхване по-голям диапазон от деня на малките.