Това е едно от най-използваните устройства в последните години, като намира все повече приложения в сферата на забавленията, професионалната фотография и бизнес средите.

Реклама с дрон

Много собственици на големи корпорации и фирми използват изделието, за да рекламират дейността си. Едни от първите, които започнаха да правят видеоматериали, с промотираща цел - това са хотелите.

С помощта на летателния апарат потенциалните посетители могат да видят местността, в която е разположен, броят на басейните, има ли частна плажна ивица и всички подробности, за които от снимка не може да се придобие представа.

Заснемане на тиймбилдинг

Ако искате да привлечете кадърни и креативни хора в компанията си, трябва да им покажете предимствата, заради които си заслужава да работят за вас.

Заснемането на важни моменти за служителите, като тиймбилдинги или отборни забавления, показват до каква степен хората, работещи в дадената фирма – са сплотени и могат да са ефективни като екип. А това ще бъде ориентир за всеки, който иска да се развива в по-голяма фирма.

Предимства на артикула

За да заснемете кратко видео, което да представя бизнеса ви пред потребителите, имате нужда от дрон, оборудван с камера.

Full HD резолюцията е задължителна, а управлението можете да поверите на опитни специалисти в областта на фотографията и кино индустрията. Професионалната работа се отличава, затова не е препоръчително да правите експерименти и сами да правите кадрите.

Ъгълът на заснемане може да бъде променян, както и динамиката на материалите, с помощта на няколко основни опции:

  • 360 градусово въртене;
  • „висене“ във въздуха;
  • завои във всички посоки.

С опцията за гледане в реално време, можете да прецените какво още да покажете във видеото си или да промените концепцията в движение.
360 градусово завъртане

С тази екстра ще правите пълно завъртане с продукта, като показвате всички измерения, които пожелаете, за да избягате от статичните кадри.

Застопоряване във въздуха

Екстрата позволява на избрано от вас ниво, летателният апарат да застане в стабилна позиция, за да покаже определено действие по реалистичен начин. Много често се използва при снимането на изгрев или залез, за да се създаде емоция у потребителите.

Завои

Движенията на квадркоптера нямат ограничения. Можете да правите различни комбинации, с които да създадете уникален материал, който след това да разпространите чрез канали като Youtube, както и с помощта на социалните мрежи.

Устройството може да направи представянето на всяка сграда, продукт или действие – качествено, защото техническите му характеристики го позволяват, а професионалната му употреба ще доведе до желаните резултати.