Къде можете да си купите машината

Бъдещето е в интернет, затова и най-голямо разнообразие от такива продукти, можете да намерите в мрежата. Вариантите, които имате са няколко:

  • да влезете в сайтовете на производителите;
  • да посетите страниците на посредниците;
  • да отидете до физически магазин.

Колко ще струва

Както с всяко нещо, ако държите на качеството – трябва да си приготвите по-голяма сума. Ценовите категории започват от 350 лева и могат да достигнат до 1000 лева и нагоре. Всичко е в зависимост от начина на изработка, функциите, визията и марката.

Кои от тях са най-сигурните варианти

Най-евтините изделия могат лесно да се развалят, батериите им да прегреят или някое от колелата да се изкриви без сериозна причина. Насочете се към средния клас, който е на изгодна цена и със сравнително добри технически характеристики. Ако искате функции като вграден Bluetooth например, се подгответе за по-голяма инвестиция. Моделите за офроуд са оборудвани с колела, които имат значително по-големи грайфери, което е допълнителна екстра за устойчивост и стабилност на неравни терени.

Къде можете да карате ховърборда

Устройството е предназначено за употреба както в затворени, така и в отворени пространства.

Ако сте навън – подходящите локации са парковете, алеите и равните терени, като паркингите на големите магазини. За последните обаче трябва да използвате времето преди да отворят или след затваряне, защото потокът от коли през останалото време е сериозен и няма да ви позволи да карате спокойно.

При помещения, които се намират на закрито – залите и физкултурните салони са добри локации, но избягвайте места с тесни коридори и стълби, за да предотвратите евентуални инциденти.

Настилките са от значение, спрямо изделието, което сте си закупили. Ако преминавате от една на друга – трябва да бъдете с повишено внимание, защото сцеплението със земята ще се промени.

Избягвайте мокри и неравни участъци, освен ако не сте заложили на по-устойчив модел, предназначен за офроуд движение.

За децата

За да решите проблемите със скоростта още преди да подарите мечтания подарък на детето си, изберете механично устройство, което не развива много голяма скорост. Така ще си гарантирате спокойствие и ще защитите мъника си. Уредите с по-големи гуми са по-лесни за всякакви маневри, така че можете да се възползвате и от този вид изделия.