Това е едно от най-удобните и качествени изделия, с които можете да извършвате прецизно всяка дейност, без да се притеснявате, че нещо може да се обърка.

Вижте и техните основни предимства:

  • сърфиране в мрежата;
  • водене на видео разговори;
  • правене на снимки и видеоклипове;
  • четене на електронни книги;
  • слушане на музика;
  • работа с различни текстови програми и др.

Сърфиране в мрежата

За да бъдете винаги онлайн и да не изпускате нищо важно, разполагате с това удобно изделие, което ще ви предоставя винаги актуална информация, и то с необходимата скорост. Можете да използвате два варианта за свързване: чрез wi fi модул или чрез 3G/4G мобилна връзка.

Видео разговори

Повечето модели, освен със задна, вече са снабдени и с предна камера, за да правите любимите си селфита. Воденето на видео разговори също вече е на по-високо ниво. Така само с няколко движения ще виждате любимите си хора на екрана и ще комуникирате без ограничение във времето, с приложенията Viber и Skype.

Снимки и видеоклипове

Без значение от местоположението ви, винаги можете да уловите интересни кадри, с помощта на камерите, като качеството зависи от мегапикселите, които сте избрали. Някои модели разполагат и с екстри като „Slow motion” и „Fast motion”, с които ще направите ефектни действията на хората и предметите, които са обект на вашия обектив.

Електронни книги

Четенето винаги е на мода, а вече можете да го правите и през таблета си. Трябва само да изтеглите желаната книга във файл и да го стартирате. Можете да четете вкъщи, в парка, докато пътувате, а електронният им вариант ще ви съкрати носенето на тежките хартиени варианти.

Музика

Качественият саунд е най-важното условие, когато искате да се насладите на любимите парчета. С помощта на вградения жак ще можете да включите слушалките си и да се отдадете на пълен релакс, в компанията на избрани от вас изпълнители или да чуете с приятели най-новите песни, оглавили световните класации.

Текстови програми

Ако работите с текстови програми, но сте в движение и няма как да се доберете до важна таблица или документ, таблетът може да ви осигури постоянен достъп до тях, тъй като най-разпространените, като Word, Excel,

Power point, са налични и за такъв тип джаджи. Така, дори и в движение, ще можете да свършите задачите си.

Потребителите, които вече използват активно този начин на комуникация, споделят, че успяват да съкратят голяма част от времето си, като използват устройството, а освен това са винаги свързани с интернет и социалните мрежи.