Аксесоарите стават все по-популярни сред любителите на красотата и козметиката. Много хора ги използват поради лесното им приложение и естествения изглед, който дават. От друга страна, научаването как да ги поставяте първоначално може да изглежда трудно.

Лесни ли са поставяне?

Можете лесно да поставите магнитни мигли в рамките на две секунди. Разбирането какво представляват тези артикули и колко добре функционират е от решаващо значение за това.

Те се състоят от малки магнитчета, които са подредени в лента. Прилепват за вашите естествени косъмчета, за разлика от стандартните изкуствени варианти, които се лепят с лепило, така че могат да се похвалят и с лесно премахване.

Нанасяне на мигли

Внимавайте да не нараните малките магнити. Внимателно ги извадете от опаковката им. За по-гладко нанасяне, леко огънете лентите на миглите, за да следват естествената извивка на клепачите ви. Използвайте малка ножица, за да ги подрежете, ако са твърде дълги за вашата конкретна форма на очите. Подрязването от външната граница е необходимо, за да се запази ефектът на органично стесняване. 

Нанесете спирала по желание. Някои хора нанасят спирала върху естествените си косъмчета за повече обем и преливане, преди да използват магнитните варианти. Тази фаза обаче е напълно незадължителна и се основава на лично желание.

Поставяне на горните магнитни мигли

Поставете ги възможно най-близо до вашите естествени косъмчета. Започнете с горния клепач и се придвижете надолу по линията внимателно. Натиснете леко надолу, за да притиснете здраво магнитите в позиция.

Поставяне на долни магнитни мигли

След като позиционирате горните, подравнете долните с долната линия на миглите, така че магнитите да могат лесно да се прикрепят. За да гарантирате правилно подравняване и симетрия, не бързайте.

След като всички са стабилно позиционирани, прокарайте пръсти по лентите, за да се уверите, че са здраво поставени. Ако желаете, използвайте машина за извиване на косъмчетата, за да създадете страхотен поглед.

Безопасни ли са?

Всъщност мнозина ги смятат за по-безопасни за поставяне от традиционните изкуствени варианти, които използват груби, дразнещи лепила. Лесното им поставяне и премахване ги прави по-щадящи вашите естествени косъмчета. Плюс това, използването на магнитна очна линия осигурява по-малко място за грешки, отколкото лепенето. Така че те ще осигурят безопасност за очите.

Страхотното е, че това са мигли за повторна употреба, стига да спазвате стриктна грижа за миглите. Имайте предвид, че те не са водоустойчив айлайнер и трябва да се свалят внимателно, преди да влезете под душа.

Необходима е практика, за да се научите перфектно да поставяте магнитния айлайнер по различни начини. Продължавайте, дори и да не се получи идеално от първия път. Поставянето ще стане естествено за вас с времето и опита. За да получите най-добрия ефект, похарчете парите си за добър комплект магнитни мигли. Евтините заместители не могат да се задържат толкова добре или да издържат толкова дълго. Експериментирайте с различни дължини и стилове.