Само с помощта на конектор можете да включите и друг джойстик. Калибрирането на джойстик е лесна работа. Можете да се закупите не един аксесоар за вашия плейстейшън.

Можете да свържете вашия джойстик към ps4 по два начина – чрез Bluetooth и чрез USB кабел. За да пристъпете към безжичен начин на свързване, то е нужно да направите следните стъпки – натиснете бутона PlayStation на вашия контролер за няколко секунди. Пристъпете към менюто „Настройки“ и изберете „Устройства“, след това щракнете върху „Bluetooth устройства“. Изберете вашия нов джойстик и следвайте инструкциите на екрана. 

Свързването с кабел е още по-лесно. Просто включвате кабела към един USB порт на ps4. Натискате бутона PlayStation, който се намира в средата на вашия джойстик, докато не светне синя светлина. И изберете желания профил от тези, които ще се появят на вашия екран. Ако не можете да се справите сами, то потърсете упътване за синхронизацията. Имайте предвид, че може да свържете два броя джойстик към вашата игрална конзола.

Как да изберете PlayStation?

На пазара мога да бъдат открити няколко различни модела конзоли. Това на кой ще се спрете зависи от няколко момента. Ето какво трябва да имате предвид при избора си.

  • Размер и тегло – искате конзола, която лесно да местите тук и там в дома си. Слим версиите са доста по-компактни и леки. 
  • Мощност – колкото по-нов е един модел, толкова по-мощен е. Всяко ново издание на подобна техника е с подобрени характеристики, като прецизност и управление. По-бързо е и има плавна честота на опресняване. 
  • Памет – имайте предвид и паметта, с която се предлага тази джаджа. 
  • Графика – тук важи правилото, което споменахме за мощността. Колкото по-нов е един модел, то графиките му са по-впечатляващи. 
  • Цена – това също е ключов фактор, която трябва да имате предвид. Цената на ps4 и най-новата версия ps5 е висока, така че трябва да знаете колко може да инвестирате първоначално. Освен това трябва да вземете под внимание и игрите, които предстои да си закупите и с коя версия имат съвместимост те. 

Как да разберете дали вашия ps4 e слим или про?

Първо, двете версии се различават по външен вид. Про е малко по-голям от слим версията. Освен това бутоните за захранване на про са механични, докато на слим модела те са чувствителни на допир. Разликите са очевидни, така че не бихте имали проблем с различаването на моделите.

Всеки нов модел дава ново и по-различно игрово изживяване. Картините са толкова реални, сякаш сте наистина в самата игра. Не се лъжете, ps4 не е само за деца. Видите ли веднъж как се случва всичко ще поискате и един джойстик за вас. С този продукт ще можете да се забавлявате заедно с децата си, както и през всяка друга свободна минута. Той ще ви накара да забравите за ежедневните задачи, докато играете различни игри според вашите предпочитания. Независимо дали сте фен на колите, на бойните изкуства или пък на строителството – лесно ще намерите подходящата игра за вас.