Особено ако сте запален меломан, да живеете без своите песни ще е немислимо. А възможността за сваляне на продукция, на която може да се радвате без да инвестирате нито един лев, е нулева. Какво ще правите? Ще ползвате сайт трета страна, за да пристъпите към сваляне на музика без проблем. 

Онлайн трябва да намерите сайтове, от които съвсем законно да пристъпите към сваляне на аудио и видео съдържание на вашия телефон, лаптоп или настолен компютър. С тяхна помощ ще направите конвертиране на файл от youtube в желан от вас формат. И за тази работа не се нуждаете от особени инструкции или кой знае какви компютърни познания. 

Най-често единственото, което трябва да направите, е да копирате предпочитания от вас линк от youtube и да оставите дадената програма да си свърши работата безплатно. След това сваляте конвертирания файл на служебния или личния си лаптоп. Толкова е просто – просто следвате стъпките, посочени от избраната от вас програма. 

Кой формат поддържа youtube?

Това сваляне е особено полезно за тези, които са постоянно в движение и имат нужда от шумотевица и любима музика около тях. Можете лесно да експортирате висококачествени видеоклипове, използвайки MPEG4, файл с поддръжка от платформата още от създаването си. Не се бавете и се впуснете в постоянното слушане на страхотни хитове.

Законно ли е да използвате youtube конвертор за сваляне?

Легално е да преобразувате всяко видео в MP3 и да пристъпите към изтегляне на музика. Незаконното е да снемате аудиото от музикален клип, който е защитен с авторски права, освен ако нямате изрично разрешение от собственика да го направите. Затова търсете съвети и прочетете повечко инфо за любимата ви музика, преди да пристъпите към сваляне. Youtube е страхотен източник на разнообразна музика, така че всеки има възможността да намери парче, което да го накара да затанцува. 

Може ли това сваляне на музика да ви създаде проблеми?

Онлайн преобразувателите могат и да са доста опасни за здравето на вашето електронно устройство за съхранение. По отношение на безопасността може да си навлечете доста проблеми, като вируси, злонамерен или рекламен софтуер или пък да доведат до изтичане на личната ви информация. Затова е важно да използвате източници, които се славят с добро реноме. 

Губи ли от качеството си сваленото съдържание?

Цифровите файлове никога не губят качеството си, може да се повреди само техния носител. За пример – ако CD диск е надраскан, изобщо няма да може да се радвате на качествено аудио, ако изобщо чувате нещо. Независимо дали ще си го пуснете в колата или пък вкъщи на компютъра, дискът няма да ви позволи да чувате качествено съдържание.

От какво зависи доброто качество?

MPEG4, WAV, FLAC и M4A са файловете, които най-малко развалят аудио съдържанието. Ще сте сигурни, че слушате хитове без промяна в качеството. Но за сметка на това, те ще натоварят малко повече вашето устройство.