га.

Изберете нещо не което ще хареса на вас, а на получателя. Имайте предвид и повода, по случай който правите изненадата. Не се водете от вашите интереси. Факт е и, че хората не обичат да вземат решения, така че не правете избор за дар, който ги принуждава да го правят. В този смисъл не купувайте просто ваучер, върху който не е посочена нито сума или пък дата на валидност, защото това само ще обърка получателя.

Какви подаръци харесват мъжете?

Вероятно си мислите, че мъжете не харесват подаръци, тъй като може би те по-трудно изразяват емоциите си? Но напротив – те се вълнуват също толкова много от изненадата, колкото и вие, независимо дали тя е за специални поводи или празници. Но с какво да ги зарадвате?

Мъжете ще харесат всичко, което е съобразено с техните предпочитания и интереси, така че имайте предвид тях, когато правите избор. Те обикновено смятат за интересни и атрактивни всички неща, които ще допринесат за развитието на техния личен или професионален живот. Помислете да персонализирате изненадата си и я подарете искрено – мъжете ще оценят това. Просто този жест ще бъде достатъчен, за да спечелите сърцето им. Дайте им нещо, от което имат нужда, нещо, което използват ежедневно, например красива запалка, вратовръзка, чорапи, тефтер и т.н.. Идеите за избор на уникални изненади са безкрайни. 

За какъв повод можем да изберем подарък?

Всеки повод заслужава да бъде отбелязан с подобаващ дар, независимо дали става въпрос за годишнини, рожден ден, имен ден или пък за сватба – актуални и изискани артикули може да откриете на 4sales.bg. А защо ви е нужен повод, за да направите своя избор? Можете да зарадвате себе си по всяко време с красив предмет за дома, на който ще се наслаждавате ежедневно.  

Именно поводът е вторият най-важен фактор, който трябва да имате предвид при закупуването на изненада, след личните предпочитания на получателя. Например, ако сте канени на домашно парти – бутилка вино е страхотен избор, който според желанието на домакините можете да опитате и веднага. Ако пък ще бъдете гости на моминско парти – заложете на закачлива покупка, с която ще усмихнете бъдещата булка. За юбилей подберете дар, с който да изразите най-искрените си благопожелания за дълголетие и здраве.

Как да опаковаме подарък?

Опаковката е не по-малко важна от самата изненада в нея. Правилната опаковка може да направи вашите подаръци да изглеждат луксозни и да привлекат лесно вниманието на получателя. Все пак е важно обаче тя да не е твърде авангардна, за да не засенчи изненадата, тя трябва просто да я подчертава. Опаковането е задача, с която можете да се справите лесно и сами. Ако пък не сте изобщо сръчни, може да се доверите на професионалист.