направите малко по-късно, когато се приберете вкъщи след дълъг работен ден, от който сте останали наистина уморени. 

Направете си 15-минутен масаж непосредствено преди да си легнете и ще получите моментално облекчение и ще заспите непробудно. Продуктът е ефикасен и за облекчаване на болки във вашите ръце и крака. Благодарение на множеството му вибрации ще се разделите за нула време с неприятните болежки, причинени от нараняване, разтежение, неправилна стойка и т.н. Този домашен малък уред е незаменим помощник в това да имате здраво тяло.

Какво ви спестява инвестицията в шиацу масажор?

Време! В нашето забързано ежедневие времето е ценен ресурс. Затова трябва да се стараем да го използваме максимално ефективно. Защо да губите време, докато чакате реда си при физиотерапевта? Имайки у дома универсален шиацу масажор, който ще ви даде хиляди облекчаващи движения, няма защо да чакате да намерите изцеление при друг. 

Ще спестите и средства. Инвестирайки в качествен шиацу масажор, какъвто може да откриете на 4sales.bg, инвестирате в своето здраве. Защо да плащате всяка седмица за скъпи масажи, докато с вашия ръчен, ролков, електрически масажор ще можете да се справите и сами вкъщи. С неговите мощни вълни ще свалите напрежението от всяка част на вашето тяло бързо и лесно.

Защо да изберете масажор?

Масажорът има две много полезни свойства. Първо, основното свойство, което личи и от името му, е да прави масаж, който наподобява успокояващите движения с ръце. Второ, едновременно с това дава и топлинна терапия. Така че има вградена система, която може едновременно да ви даде масаж и топлинна терапия и когато работят заедно това ще ви даде мигновено облекчение и отпускане на мускулите ви.

Кои зони могат да се масажират?

Можете да третирате всяка част от вашето тяло – от врата до стъпалата. На пазара се предлагат различни размери и варианти шиацу масажори, така че да изберете онзи за вашите нужди. Той ще излезе победител в борбата с болката, оставяйки вашите врат, ръце, кръст, гръб, крака, бедра, та дори и стъпала отпуснати и готови за следващия натоварен с ангажименти работен ден.

Колко често трябва да използваме шиацу масажора?

Използвайте уреда при нужда. Ако сте схванати, разтегнали сте някой мускул – масажорът е тук, за да ви помогне. Уредът няма противопоказания, така че можете да го използвате когато и където пожелаете. Ако ви се налага да отидете на дълга командировка? Вземете своя верен масажор, за да го използвате след края на всеки ангажимент. Той е практичен и с компактна форма, така че да не заема излишно място в багажа ви.