Зареждане и подготовка

След като закупите вашата джаджа, трябва да я поставите да се зареди напълно, както е с всяко технологично устройство, което сте си взимали.

Вградената батерия ще бъде готова за употреба след около 3-4 часа, а за да се ориентирате кога е дошъл момента, малкият индикатор върху зарядното ще ви подскаже, след като светне в зелено.

Не се опитвайте да карате устройството, ако светлината е червена, защото това означава, че продуктът може да не успее да ви задържи отгоре и да не извършва обичайните си движения.

Важни инструкции

Ако се качвате за първи път, е добре да изберете просторно място, където няма предмети, които ще ви попречат. Тялото трябва да бъде в изправена позиция, но да не сте стегнати. Стъпете така, че краката ви да са близо до колелата на джаджата. Не си говорете с никой и не слушайте музика първоначално, за да можете да се съсредоточите изцяло върху управлението. Започнете с бавно каране и не ускорявайте, без да сте готови да реагирате бързо. Носете:

  • удобни дрехи;
  • протектори за защита;
  • удобни обувки;
  • каска.

Основни стъпки при управление

Поставете изделието на земята и го включете. Проверете дали всички индикатори светят в съответните цветове. Ако смятате, че ховърборда е в изправност, можете да се качите.

След това е време да поставите единия крак върху платформата и да наведете артикула към пода. Като чуете звуков сигнал, можете да качите и другия. Запазването на баланс е ключов момент, защото автоматичния баланс ще се включи след като изправите уреда в нормална позиция. Индикацията в зелено ще ви покаже, че сте на прав път.

При задвижването трябва да наклоните тялото си напред, за да повишите скоростта и съответно, за да намалите – трябва да го наклоните назад. След определен момент, ако продължите тенденцията назад, джаджата ще тръгне в тази посока.

При завоите трябва да наклоните съответно левия крак за надясно и десния за наляво. За пълно завъртане пък трябва единия да е напред, а другия назад.

След като решите, че е време да слезете от изделието, трябва да намалите достатъчно, за да не се получат непредвидени травми.

Изключването на уреда е задължително, а ако забравите, той ще го направи автоматично след 5 минути.

Направете ежедневието си по-динамично и интересно, като закупите този революционен продукт за лесно и безопасно придвижване.