Мислим, че в днешно време такъв човек не съществува. Всичко това започна още пред далечната 2010 година, в разцвета на Парис Хилтън, телефоните с копчета, множество кабели и ограничените MMS-и. Та, дори можем да добавим и телевизорите с дистанционно!

Как стикът помага да се възползване максимално от камерата на Вашия смартфон?



Селфи стиковете са актуални и към днешна дата. Те помагат да вместите повече неща в снимката или видеоклипа, който искате да направите. Освен това, той ще Ви даде разстояние от този супер широкоъгълен обектив, минимизирайки изкривяването и увеличавайки качеството на Вашата снимка.

Направете снимка на лицето си в центъра на екрана с телефона Ви. След това направете снимка на лицето си в долния ъгъл на екрана на смартфона. Ще забележите, че лицето Ви се изкривява малко - дълга, изкривена челюст или ръка, която изглежда все едно е безкрайна. Смартфоните вече предоставят достатъчно разстояние, но не достатъчно - все още Ви трябва стик, за да имате необходимото разстояние.

Как да настроим селфи стик?


За основен продукт, като предлаганите от онлайн магазин 4sales варианти, правите телефона си да снима с предната си камера, закачате смартфона в държача на приспособлението и се приготвяте за своя кадър.

В края, който държите, на пръчката - най-често има бутон, който задейства камерата Ви при сдвояване, което Ви позволява да държите телефона си на разстояние до метър, преди да направите най-хубавата снимка. Ако този бутон изчезне или не Ви достигат ръце за него, може да използвате самоснимачката. Задайте я на 2 до 10 секунди, позиционирайте се и щрак! Вече имате перфектната снимка!

Как да настроим вграден селфи стик с Bluetooth?


Да, има и приспособления, съвместими с Android, iOS и дори GoPro.

За да настроите блутут приспособлението, първо сдвоявате устройството с Вашата нова придобивка и включвате камерата на режим "Селфи". След това, като включите Bluetooth и избирате селфи стика от менюто на Вашия смартфон, просто слагате телефона в държача и го настройвате за най-добрия си ъгъл!

Бутончето е оборудвано с блутут дръжка, която е свързана с Вашия телефон, за да задейства опцията, така че не е необходимо да сте физически свързани и не трябва да докосвате екрана. Просто щракнете и тръгвайте към следващата дестинация, но се уверете, че Вашата нова придобивка е заредена.

Направете най-добрите настройки и най-хубавите снимки, разбира се. Не е нужно дори използване на програма, толкова е лесно. Настройка, готин кадър и усмивки!