Това е един от най-използваните високотехнологични продукти, поради много функционалности, които може да предложи на потребителите си:

  • постоянен достъп до интернет;

  • сваляне на приложения без лимит;

  • слушане на музика;

  • гледане на филми;

  • четене на книга;

  • видео разговори;

  • заснемане на различни обекти.

  • Всички по-горе изброени екстри се побират в малкото изделие, което е изработено с олекотен дизайн и изчистена визия.

Един от основните аспекти, уредът да работи, се корени в това да притежава достатъчно заряд, позволяващ нормалната му работа. Но как се зарежда след свършване на заряда без използване на зарядно?

Зарядно, различно от стандартното

Често се случва да забравите адаптера си у дома или да не го взимате умишлено, заради големите му размери. Ще ви предложим няколко начина как лесно и бързо да покачите нивото на батерията с други елементи.

USB кабел за зареждане

Всеки таблет има изход за USB кабел за зареждане, който служи и за трансфер на данни. Времето за зареждане ще бъде малко по-дълго, но е по-добре, отколкото да останете без никаква връзка с приятелите и семейството си. Кабелът всъщност е само преходната част, позволяваща преноса на електрическия заряд до вградения акумулатор. Тоест, на Вас Ви трябва и източник на заряден ток. И какъв може да е той, ако под ръка в момента нямате зарядно, а трябва да заредите батерията? Ето няколко вариант.

Преносима външна батерия Power Bank

Външната батерия Power Bank е сравнително ново устройство, което можете да заредите предварително вкъщи и след това да поставите в чантата си. Тя е универсална и има два порта за да я свържете към таблета. Наличният в нея заряд, в зависимост от капацитета, позволява няколко пъти презареждане на вградената батерия. Така, дори и продължително време да нямате достъп до ел. контакт, ще продължите да използвате устройството си.

Безжично зареждане на мобилни устройства

Това е мечтата на всеки потребител, но за момента този вариант остава в близкото бъдеще. Всички се надяваме, че соларното зареждане може да бъде факт при нашите високотехнологични изделия и ще ни позволи освобождение от досадните кабели. Друг вид технология вече е измислена, но все още не е съвместима с портативните ни устройства. Със сигурност пълненето на батерията няма и да се доближава до скоростта, с която действа зарядното, но всяко начало претърпява своите подобрения.

В момента се използват изделия, които чрез wi fi сигнал да пренасят енергия, която обаче е недостатъчно мощна.

Развитие

Новите технология водят със себе си и нови начини за пренос на данни, комуникация, визуализация, а защо не и за безжичен пренос на енергия. Проектите, свързани с разработки, които да усъвършенстват нашите приемници, са безкрайно много, а за да започне масовото произвеждане на опреден тип джаджа, трябва да бъдат направени много опити, които да докажат ефективността, за която крайният потребител ще плати. Голяма част от съдържанието на фантастичните филми вече е факт, така че мечтайте смело.

Ако често Ви се налага да оставате без достъп до стационарната електрическа мрежа за да заредите таблета си, посетете онлайн магазина 4sales.bg и ние ще Ви предложим различни алтернативи, позволяващи Ви да не останете без заряд в неподходящия момент. Имаме различни разновидности и то на отлични цени, така че доверете ни се!