Тези колони освен че са лесно преносими, но и Ви предоставят висококачествен звук, който не може да се мери с този, възпроизвеждан от слушалки. Можете да използвате тези колони по всяко време, стига да бъдат добре заредени. Дългата издръжливост на батерията им, както и правилното им съхранение, ще Ви осигурят възможността да ги използвате за дълго и да се наслаждавате на удобствата, които ги съпътстват.

Как се свързва на Android устройство?

Първото нещо, което е необходимо да направите, когато сте си закупили един от всички модели тонколонки, предлагани на пазара, е да я заредите преди да влезе в употреба. Когато сте сигурни че батерията е пълна и нямате търпение да я ползвате, за да се насладите на музиката с високо качество и искате да я свържете към Вашия телефон, е необходимо да следвате тези лесни стъпки:

  • Включете мощната я и в зависимост от нейния вид е нужно да активирате функцията и за сдвояване;

  • След това влезте в настройките на Вашият телефон, включете Bluetooth и задайте търсене на нови устройства;

  • В инструкциите за употреба, идващи при купуването и открийте нейното име;

  • След като името и излезе в прозореца за нови устройства в телефона Ви, кликнете върху него;

  • Ако колонката е свързана със смартфона Ви, ще издаде специфичен звуков или светлинен сигнал. Но ако не последва такъв, повторете отново тези стъпки.

Как се свързва на IOS?

Процесът на свързване между телефон със операционна система IOS и мини Wireless Bluetooth Speaker се извършва само веднъж. Ако е успешно сдвоена с Iphone, тя ще се свързва автоматично при всяко включване. За да осъществите това правилно, следвайте следните стъпки:

  • Включете колонката и активирайте функцията и за сдвояване;

  • Отворете настройките на вашият телефон;

  • Активирайте блутут;

  • Скролвайте надолу във Вашия телефон, ще намерите графа, в която пише „other devices” и изчакайте за момент телефонът Ви да открие нови устройства;

  • Ако е видима, ще се покаже името и в този прозорец;

  • Натиснете върху него. Ще отнеме няколко секунди, но телефонът Ви ще се свърже с нея и тя ще издаде звуков или светлинен индикатор.

Можем ли да я свържем към настолен компютър?

Ако Вашият компютър, лаптоп, таблет има блутут, стъпките за осъществяването на връзката между двете устройства, не се различават от тези, които са относно сдвояването с Android и IOS. Но ако не притежава такъв това може да стане по два начина. Следвайте нашите съвети за сдвояване на колони чрез:

  • USB Блутут адаптер

Включвате го към USB порта на настолния компютър и Windows ще разпознае веднага преходника. Ще Ви се появи иконка в лентата с известията. Кликвайки върху нея можете да добавяте или премахване устройства, като колони, да споделяте файлове или снимки. Има възможност да не се разпознае адаптера автоматично и ще е необходимо да инсталирате драйвера ръчно.

  • Кабел;

Осъществяването на връзката чрез кабел не е чак толкова труден процес. Необходим ни е аудио кабел, който обикновено е с накрайник 3.5мм жак. Единият жак включваме в безжичната колонка, на мястото означено като „Audio in”, а другия жак в аудио порта на компютъра.

Продукти, които предлага 4sales.

Нашият онлайн магазин 4sales предлага голям набор от качествени колони на ниски цени. Като започнем от евтини wi-fi блутут колони, към аудио кабели и до блутут адаптери. Говорейки за блутут колони можете да избирате от разнородни видове притежаващи различни характеристики. Тя може да бъде водоустойчива и да Ви предостави възможността да я използвате по време на риболов и други мероприятия. Освен, че имат уникален външен дизайн, тези колони са и различни по големина и мощност. Издръжливи са, което е добър показател за любителите на музиката, т.к. могат да и се любуват голям период от време. Затова не изпускайте горещите идеи за колони, които Ви предлага 4sales и уникалното обслужване на нашите специалисти.