Едно от основните неща при автомобила са светлините – те се използват, за да се осветява пътния участък по време на движението. Правилният им избор е изключително важен за Вашите безопасност и комфорт. Ние от 4sales.bg сме приготвили богат избор от дневни LED крушки, които са с най-добро качество и на най-добри цени. Важно е Вашият избор да бъде информиран!

Лед светлините са технологичен пробив, който е причислен вече и към автомобилната индустрия. Важно е да отбележим, че този тип светлини се срещат най-вече при по-луксозните марки автомобили. Тенденциите, обаче, се променят и те стават достъпни за всеки потребител, дори и тези с по-непретенциозна марка автомобил. Насладете се от удоволствието от шофирането!

От онлайн магазина 4sales.bg сме готови да Ви разкрием всички предимства, които притежават дневните светлини и кое са техните предимства, каращи производителите на автомобили да ги предпочитат пред останалите, които се предлагат на пазара.

  • По-висока ефективност. Този тип крушки възпроизвеждат много по-малко топлина, което означава, че изразходват и по-малко електроенергия.
  • По-дълъг живот. Една LED крушка може да надживее до 20 пъти халогенна крушка. Ако прекарвате средно по около 280 часа на година зад волана, то това означава, че купувате LED крушка за цял живот. Истинска инвестиция, която винаги е по-доброто решение! 
  • По-висока яркост. LED крушките са с по-добър цвят на излъчваната светлина и осигуряват по-добра видимост. Също така са и по-ярки от халогенните крушки – виждате всичко отлично.
  • Страхотен начин, с който да опазим природата. Светодиодите, които се използват, са нетоксични, което ги прави и безопасни за околната среда, а също така не изискват специализирано изхвърляне.

Цветът на лъчите, излъчвани от LED крушката, е студено бял. В случай че Вашите фарове са рефлекторни, трябва да изберете подходящи крушки, за да не заслепявате насрещно движещите се автомобили. Ако Вашите фарове са с лупи, крушките не са от толкова голямо значение. Важно е LED крушките да са правилно поставени, за да извлечете най-доброто от тяхната работа. Разнообразие от висококачествени LED светлини може да намерите в нашия онлайн магазин.

Какво не трябва да правим при монтирането им?

  • В никакъв случай не оставяйте оголени връзки при окабеляване на LED или други подобни елементи на Вашата кола. Винаги запечатвайте връзките, защото може да стане късо съединение.
  • Не оставяйте корпусите отворени и изложени на различни метеорологични условия.
  • Нека монтажът на лед не бъде до крушка, която работи с нажежаема жичка, която не е в отделен корпус на Вашия фар.
  • Не избирайте неразрешени от закона крушки в разнообразни светлини. Нека бъдем легални!
  • Не оставяйте нещо да виси във въздуха - било то декодери или резистори!
  • Не се занимавайте с инсталиране на различен цокъл, в случай, че достъпът е по-труден от предвиденото.
  • Ако употребявате Вашата кола всеки ден, молим - не затъмнявайте стоповете и фаровете. Бъдете практични!

Надяваме се, че с нашите съвети сме улеснили Вашия избор в морето от предлагани продукти. Нека бъдем разумни на пътя, защото всеки ден, качвайки се зад волана, ние носим отговорността за хиляди човешки животи!