Първо ще Ви кажем - бъдете спокойни. Целулитът е проблем, с който много жени се борят. Заради това, ние направихме проучване и в сайта ни - 4sales.bg, събрахме най-добрите антицелулитни варианти в съотношение качество-цена.

Как функционира антицелулитният масажор?

Има различни уреди - с вибрации, с накрайници, някой приличат на ролери, а други - на четки за коса. Те работят с вибрации, инфрачервена светлина, вакууми, имат функции за масажиране и още много други, но предназначение на всички е едно и също. По-добре снабдена с кръв кожа! По-доброто кръвообращение гарантира, че метаболизмът се стимулира и така постигате по-стегната, и гладка кожа. Ако някой от Вас е правил лимфен дренаж, то устройството ще Ви се стори познато. Антицелулитните уреди стимулират лимфните възли и канали с лек натиск.

Повечето устройства срещу целулит работят с батерии и следователно са готови за употреба - навсякъде и по всяко време, но някой се нуждаят от електрически контакт.


Различните варианти, на които може да заложите

  • Вакуумен антицелулитен масажор: Това представлява ръчен, електрически уред за масаж, работещ с вакуум. По време на масажа се генерира отрицателно налягане, което леко засмуква кожата нагоре. Това стимулира тъканта и насърчава кръвообращението.

Ако сте в бойна готовност да се борите срещу портокаловата кожа, може да разчитате на това устройство. Вакуум и електронна стимулация в едно - всичко, от което се нуждаете. Устройството също така може да се употребява за намаляване натрупването на течности в кожата и стимулиране на кръвообращението.
Уредът е малък и много удобен, може да го използвате за ръцете, корема, бедрата, задните части, краката и бедрата.

  • Вибрационен антицелулитен масажор: По този начин насърчавате тъканта и поправяте вдлъбнатинките. Има различни опции за масаж и нива на интензивност при различните модели антицелулитни уреди.

  • Ултразвуков антицелулитен масажор: Въпреки че ултразвуковите апарати нямат някакво приятно, масажно усещане, ефектът им е обещаващ. Ултразвуковите импулси генерират вибрации в тъканта и стимулират микроциркулацията. Така се стимулира метаболизма и клетките се регенерират, а задържането на течности вече започва да намалява.

  • Антицелулитен масажор с инфрачервена светлина: Тези уреди, използващи инфрачервена светлина също са супер вариант - те укрепват отпуснатата съединителна тъкан и разбиват натрупаните течности. Мощните мотори на уреди път извършват различни движения, които допринасят за още по-добър ефект.

Незабавен ли е ефектът, към който се стремим?

Ще трябва да се сбогувате с мисълта, че ще получите млада, стегната и без целулит кожа за една нощ. Устройствата подпомагат отстраняването на портокаловата кожа, но ако желаете да видите трайни и по-бързи резултати, то ще трябва да промените и начина си на живот. С пиене на много вода, упражнения, спорт и здравословна диета, масажният уред ще Ви помогне с борбата с целулита. Бъдете готови за лятото и изберете своя антицелулитен масажор, защото красивата фигура може да бъде постигната, стига да имате желание и воля!