С помощта на видеорегистратора, можете да заснемате както спорни ситуации, така и красиви гледки. Да запишете дълго пътешествие в детайли е лесно и бързо, а после винаги, когато се сетите за онази конкретна ваканция, можете да пуснете видеото на вашия компютър и да си припомните незабравимите пейзажи и хубавите емоции, които сте изпитали тогава.

За да свържете видеорегистратора към своето PC или към лаптопа, разполагате с удобни портове. С помощта на USB кабел, имате възможност с лекота да трансферирате цялата налична инфорамация, която искате да запазите на по-сигурен носител.

Можете да прехвърляте файлове в различни формати, като:

  • видео: AVI,MKV,MOV,TS,RM/RMVB,3GP, MPEG, DAT, MP4 (до 720P);
  • аудио: MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, AAC, OGG;
  • снимки: JPG, BMP, PNG, GIF;
  • документи: Word, Excel, PPT, PDF.

Наличието на такова богато разнообразие от формати, ви дава възможност и да прехвърляте към устройството важни данни, които искате да ви бъдат подръка.

Как да разберете, че сте свързали двете устройства?

След като установят връзка, двете изделия са готови за трансфер, а с помощта на USB кабела, няма да загубите от качеството на данните и ще ги свалите за кратко време.

На настолния уред ще се появи балон, който да индикира за нов елемент, искащ да се добави към устройството. Ако се изисква инсталирането на определени драйвери – следвайте стъпките, ако не, отворете целевата папка, в която ще можете да разгледате цялата информация, с която разполага джаджата и да изберете кое е важно и кое не.

Можете да извършите същата процедура, не само с настолен компютър, но и с преносим, както и с таблет. Така загубата на важна информация ще бъде невъзможна, а отделните директории – пълни само с основни данни.

Изделието е технология, която въпреки малките си размери, успява да се наложи на пазара с убедителни позиции. Софтуерните й възможности я превръщат в добър помощник по време на пътувания от всякакъв характер, като отразяват действителността и все по-честата проява на агресия и неадекватно управление на автомобили навсякъде, по магистрали и второстепенни пътища.

Сега имате възможност да закупите продукт на изключително достъпна цена, който да ви защитава и да ви помага, когато трябва да обясните дадена ситуация. Все повече водачи на автомобили предпочитат да вложат средства в закупуването на подобно изделие, за да си спестят нерви, напрежение и излишни скандали с афектирани хора, които не знаят правилата за движение или които смятат, че са с перманентно предимство на пътя.

Уличаването на проблемните шофьори и тяхното наказване е първата крачка към увеличаването на безопасността по пътищата.