Съобразете се с височината


Изкривяване стойката на тялото или извиването на врата в неудобни позиции и то в продължение на часове е гаранция за проблеми. Стойката за телевизор трябва да позиционира екрана на Вашия телевизор на нивото на очите Ви. Препоръчваме още да видите височината на столовете и дивана в стаята. Измерете нивото на видимостта си от тях - стоейки пред телевизора се уверете, че центърът му не е над Вашата линията на видимост. И така изберете подходящата стойка за телевизор, която ще е точната за Вас!


Съпоставете размера на телевизора с размера на стаята


Ако сте решили да вземете 50 или 60-инчов телевизор, то първо помислете дали мястото, с което разполагате, е достатъчно. След това съобразете и стойката за телевизор, защото ако тя е твърде малка, рискувате да преобърнете телевизора, макар и тежестта му да е разпределена равномерно. Прочетете внимателно характеристиките на стойките за телевизори, поръчайте и се захващайте с поставянето!


Подходяща стойка според помещението

Дори и да имате малка стая или такава с неправилна форма, това не означава, че трябва да се лишите от телевизора, който сте си харесали. Просто изберете стойка за телевизор на стена, висяща стойка за стена или стойка за таван и намерете оптималния ъгъл за гледане.


По-малкото е повече


Има голямо разнообразие от стойки за стени, но съветваме да се придържате към традиционните, съчетаващи се добре с интериора у дома. Идеята на стойката за стена е да преоткрие перфектното място за Вашия телевизор и да имате перфектния изглед към него, така че взимайте решението внимателно!

Нека бъде правилният материал!


Може би не знаете, но има доста различни материали, от които са направени стойките за телевизор, но ние залагаме на стандартните, отново, защото са изпитани и изгодни. Предлагат се в богато разнообразие, издръжливи са и са подходящи за ежедневна употреба.


Предварителен план


Поддръжката на стойката за телевизор трябва да е преди всичко – лесна и бърза. Тя също не трябва да отнема вниманието от телевизора, а и кабелите трябва да са максимално скрити. Изберете подходящата за Вас измежду всички модели, които се предлагат!