Ръчна сокоизстисквачка, дизайн и функции

Нов прецизен дизайн, който ви позволява да получите максимално сок от плодовете без той да бива изхвърлен с кората. Наличието на ръчна преса е задължително за всяка професионална или домашна кухня, където се приготвят ястия с морски дарове, месо и пиле, екзотични коктейли. За да бъдат добре овкусени тези деликатеси и коктейли, е необходимо сокът от лимона да бъде прясно изцеден, за да не се губят качествата на етеричните масла, които са важна част от неговото съдържание. Въпреки, че тази ръчна преса е предназначена основно за лимони, то тя може да бъде използвана за различни плодове като: праскови, ягоди, малини и др. плодове, соковете, на които са съставна част в здравословното хранене и здравословния начин на живот. Използването на пресата ви осигурява бързина и качество при придобиването на натурални сокове, с минимални усилия. Дизайнът на пресата е разработен по начин, който да сведе до минимум необходимостта от физически усилия при получаването на соковете, като осигури максимално количество сок от плода, без загуба от изхвърлените остатъци. Ъгълът и извивката на формата осигуряват максимален натиск, без прекомерни физически усилия. Формата на пресата има специален улей от който полученият сок да бъде използван без да се разлива от него. Това е един инструмент, който ще ви помогне да постигнете максимално добър и свеж вкус на всяко специфично приготвено ястие или коктейл, който желаете.

Защо да използвате ръчна сокоизстисквачка?



Наличието на ръчната преса за лимон е задължително във Вашата кухня, особено ако експериментирате с приготвянето на различни ястия. Нищо не може да се сравни със специфичния вкус, който се придава на храната от сока на различните видове прясно изцедени плодове. А, всъщност, какво по-хубаво и от фреш сутрин?

За какво може да се използва? 


Освен за лимони, ръчната преса може да бъде използвана за ягоди, малини, праскови и каквито още плодове желаете.
Бързо, лесно и с минимални усилия, Вие получавате всичко, от което се нуждаете. Започнете Вашия здравословен живот още сега.