Подлакътниците за коли представляват малките допълнения за облягане, позволяващи по време на шофиране да поставим лакътя си, така че при продължително шофиране да не се изморява ръката. Какви са останалите им предимства и какви цветови решения са достъпни в онлайн магазина на 4sales.bg? При избора размерите важни ли са и какво ще получите в комплект?

Какви са предимствата на подлакътниците за коли

Те са изключително мултифункционални, защото във вътрешността си са кухи и имат достатъчно пространство за поставяне и съхраняване на различни малки предмети - документи, портмоне, електронни джаджи. Горната част на подлакътниците за коли се вдига и в зависимост от модела свободното пространство във вътрешността може да е различно. Те още могат да бъдат придружени с определен брой USB-портове за зареждане на различни джаджи, пепелник, поставка за кафе и т.н.

При правилния избор на подлакътниците за коли спрямо модела на автомобила, те напълно органично и естествено се вписват в интериора, все едно са част от заводското оформление. Обикновено монтажът се свежда до затягането на няколко винта след сглобяването и наместването на аксесоара на предвиденото място.

Какви цветове ще видите в сайта

Сред цветовите решения на гамата от подлакътници за коли предимно се срещат черните и сиви варианти, но ще откриете и други цветови гами. Такива са например синьото, сивото, бялото и други. Спрямо автомобила можете да изберете подходящ универсален модел или многофункционален такъв, добавящ още множество екстри, включително и по-горе споменатите.

Трябва да ли да вземем под внимание размерите

Освен модела на автомобила и цвета, когато правим своя избор на подлакътници за коли е редно да обърнем внимание и на размерите. Все пак разстоянието между предните две седалки е ограничено, а и при не подходящ размер е възможно да се създаде дискомфорт на седящите на задната седалка. Най-добрият вариант да се убедим в това е когато има опция след покупката за подмяна при несъответствие.  Така имате възможност на място да направите проба и при необходимост да я коригирате с подходяща подмяна на модела.

Какво съдържат комплектите

Закупувайки от магазина на 4sales.bg, Вие освен че можете да направите подмяна при установено несъответствие получавате и пълен комплект, състоящ се от:

  • отделните елементи за тяхното сглобяване;

  • допълнителни пакети с нужните винтове и шайби за монтаж;

  • придружаваща гаранция за качество;

  • при наличие на портове за зареждане в комплекта ще откриете и необходимия адаптер за включване в запалката и т.н.