Вече можете да зарадвате детето си с нова акумулаторна детска кола, която да му позволи да се почувства като големите хора. Да е със самостоятелен автомобил или джип, който да е напълно идентичен по дизайн с оригиналните съвременни скъпи и модерни превозни средства. Важно е обаче да разберем дали са безопасни и как правилно се управляват? Издържат ли дълго с едно презареждане на батерията и кои са най-продаваните модели във 4sales.bg?

Безопасни ли са

Съвременната акумулаторна детска кола е напълно безопасна да децата, защото скоростта, която развива, е почти на нивото на бавно ходещ човек - 4-5 км/ч. Това е изключително бавно и практически има възможност за реакция от Ваша страна. Скоростта на движение за моделите за децата в предучилищна възраст достига 8-9 км/ч. Добър вариант обаче е да се стремите да сте винаги наблизо около детето, така че дори и да възникне ситуация, Вие да можете бързо да реагирате.

Как се управлява детската акумулаторна кола

Днешните предложения притежават един педал, при натискането на който превозното средство тръгва, а при неговото пускане то спира. Това всъщност е и механичния контрол, а с предвидения волан се определя посоката на движение. За да върви напред или назад се използва специалния превключвател, чрез който се задава в коя посока да се движи детската акумулаторна кола.

Другия вариант за управление е дистанционният. Той лишава детето от всякакъв контрол на превозното средство и просто се вози. Управлението го извършвате Вие, държейки в ръцете си специално дистанционно управление с няколко бутона за завиване наляво и дясно, за спиране и потегляне, за движение напред и назад.

Информация относно батерията

В зависимост от капацитета на вградената батерия и теглото на акумулаторната детска кола заедно с това на детето, времето за придвижване с едно зареждане може да варира. Има значение също дали се движите по равен и гладък терен или по нанагорно. Въпреки това, при идеални условия на употреба, съвременните модели издържат до 7-10 часа движение.

Защо е уникален подарък за едно дете

От една страна това е чудесно забавление за него, а от друга му помага да развива своите рефлекси и способности за предпазливост. 

Какви модели ще открием в 4sales.bg

В категорията на онлайн магазина предимно са достъпни акумулаторните детски коли с дизайни на съвременните луксозни решения. Тук ще откриете и различни по вид: 

  • мотори;

  • леки автомобили;

  • бъгита;

  • джипове.

Разбира се, моторите и луксозните автомобили са най-предпочитаните от момчетата, докато джиповете повече се харесват на момичетата. Зарадвайте и вашето съкровище с подобно превозно средство сега на най-добра цена.