Когато става дума за продукти взети директно от вносителя, това означава липса на нискокачествени артикули, възможност за предоставянето на най-ниските цени, големи складови наличности за бърза доставка и още куп предимства. Нека разгледаме един такъв онлайн търговец, а именно 4sales.bg. Какво представлява той и защо стоките тук са най-евтините?

Какво представлява 4sales.bg

Ние сме българо-китайска компания, занимаваща се с внос и продажба на електроника и компоненти от Китай в България. Водени от идеята да осигурим възможност за покупката на различни електронни джаджи на най-ниски цени, екипът ни реши да намери начин за това и да запази високото им качество.

Във 4sales.bg със сигурност ще откриете евтини стоки за дома, които са разделени по категории за максимално лесното им откриване и поръчване. Сайтът също има функционална търсачка, която разпознава заявката Ви за търсене, дори и преди да сте приключили с изписването на ключовата дума. Разбира се, в случай на трудност винаги можете да ни пишете в онлайн чата.

Кои стоки са най-купувани

Днес най-популярни и евтини са продуктите от категориите за дома и джаджите за компютри и телефони. Това са различните мишки и клавиатури, карти памет, външни батерии (Power Bank) и така нататък. Разбира се, останалите раздели също се радват на огромна популярност, особено тези, предлагащи уреди за здравето, красотата, удобството и практичността. Сред тях попадат и продукти, като:

  • дронове;

  • смарт-часовници;

  • таблети;

  • аксесоари и т.н.

През какъв период има ново зареждане на стоки

Постоянно се стремим да обновяваме и актуализираме продуктовата гама от евтини стоки на 4sales.bg, с което изготвяме дълги списъци за зареждане. За целта ежедневно наблюдаваме появяващите се в големите търговски обекти продукти, като платформата на AliExpress например. Като цяло обаче, поне два пъти месечно правим ново зареждане, а ако искате да сте сред първите, които да научат за новите евтини стоки от 4sales.bg, просто се абонирайте за информационния ни бюлетин.

Така лесно и бързо ще пристигат новите ни предложения на Вашата имейл поща, от където вече ще бъдете препратени към сайта.

Получете отстъпка - вижте как

Освен достъпните цени за всички евтини стоки, във 4sales.bg можете да пазарувате още по-изгодно, като от Вас се изискват няколко лесни стъпки.

  1. Да се абонирате за информационния ни бюлетин.

  2. Да харесате Фейсбук фирмената ни страница.

  3. Да направите поне една поръчка от сайта.

Възползвайте се!