Дребни поправки по къщата или монтаж на новата стойка за телевизор налагат необходимостта къщата да е снабдена с един базов комплект от инструменти, а вариантът с куфарче е удобен и преносим, което значи че можем да го взимаме навсякъде с нас.

В какви ситуации ни се налага използването на куфар с инструменти?

Когато става въпрос за сериозни и големи ремонтни дейности или аварии и повреди винаги предпочитаме да се доверим на професионалист за тях.

В ежедневието изникват непредвидени проблеми, които обаче можем и сами да овладеем, стига да сме се сдобили с необходимите за целта основни принадлежности. 

Можем да попаднем в различни ситуации, при които наличието на куфарче под ръка може да ни спаси и да ни спести излишно време и енергия:

  • Монтаж и демонтаж на различни електроуреди и приспособления за дома;

  • Затягане на разхлабени панти на врати и шкафове;

  • Проверка на остъствие или наличие на напрежение в различните точки по електроверигата;

  • Измерване на плоскости и стени при ремонт;

  • Рязане на материали;

  • Пробиване на дупки и други.

Защо е задължително да имаме под ръка?

Всяко домакинство - без значение дали говорим за къща или апартамент се нуждае от постоянна поддръжка и непрекъснато изкачат някакви малки неща за ремонт и поправка. Съхранението на инструменти в някой шкаф из къщи е отживелица, а динамиката на забързаното ежедневие изисква да сме винаги подготвени, дори и за неприятни ситуации. Затова е добре да имаме едно куфарче с инструменти под ръка и да можем да реагираме по всяко време. 

На никого не би било приятна ситуацията, в която точно сте приключили вечеря, а тръбата под мивката в кухнята да протече, защото е разхлабена и тепърва късно вечер да се налага да звъните на водопроводчик, който не се знае нито кога ще дойде, нито колко ще ви таксува за услугата.

Ако вкъщи имате зареден куфар с инструменти, ще можете да овладеете щетата и сами да се справите с нея като си спестите ценно време и ненужни разходи.

Кои са основните инструменти, които ни трябват според 4sales.bg?

Един куфар с инструменти трябва задължително да съдържа набор от основните и най-често използвани такива като поне два вида отвертки - права и кръстата, няколко размера клещи, рулетка, фазомер, макетен нож, чук, винтоверт и разбира се раздвижен ключ. Естествено с времето към него можете да добавите и всички допълнителни принадлежности, които някога биха ви потрябвали, за да запълните комплекта като различни размери пирони, винтове и гайки, свински опашки и други.

В нашия онлайн магазин предлагаме избор от няколко вида куфари с инструменти, различаващи се по размер и съдържание, които можете да разгледате тук!