Днес разполагаме с все по-малко време, за да свършим всичко и често стигаме до заключението, че 24 часа на ден не са ни напълно достатъчни. Когато се прибираме от работа винаги има какво да се свърши, оправи или изчисти, а време за почивка почти не ни остава. Особено ако вкъщи имаме домашен любимец или пък малко дете, то чистенето е неизменна част от нашето ежедневие. Старомодните метли понякога не вършат добра работа, а повечето прахосмукачкит са толкова тежки и тромави, че ни отказват да ги използваме още преди да сме ги извадили от шкафа.

Каква е разликата между електрическата метла и прахосмукачката?

Електрическата метла е домакински уред от ново поколение, който ще се превърне в неизменен помощник за всяка къща. Тези устройства обикновено са напълно безжични и разполагат с мощни презареждащи се батерии. 

За разлика от познатите големи прахосмукачки, които често се чудим в кой шкаф да приберем, тези метли са с компактен дизайн, който позволява да се сгъват и така заемат значително по-малко място. Освен това липсата на кабел ви дава възмжността свободно и на един дъх да изчистите целия апартамент, без да се налага да гумите време и енергия в това постоянно да включвате и изключвате, и да търсите удобни контакти. Метлите са леки и изключително удобни за употреба дори и от най-малките членове на семейството.

Друго основно преимущество на електрическите метли пред обикновените прахосмукачки е, че та са напълно и изцяло безшумни. Всички сме имали поне веднъж в живота си съседка, която решава да прахосмуче в 8:00 сутринта в единствения ни почивен ден - неделя. И ние сами често се замисляме дали не сме като тази съседка и се отказваме от употребата на прахосмукачка сутрините и в по-късните часове. Наличието на електрическа метла вкъщи ще ви спести това неудобство и ще имате възможност да я използвате дори и когато останалите вкъщи още спят.

На какъв принцип работи и защо да я изберем за дома си?

Този тип метли разполагат с 360-градусова глава, която позволява свобода на движението при почистване и гарантира лесно управление около мебели, стълби и други неудобни за достигане места.

Този механизъм в комбинация с въртящи се четки дава възможност за събиране на боклук, отпадъци и прах от четири различни страни.

Електрическите метли намират широко приложение, а предимствата, които имат са много. Споделяме с вас част от причините, заради които си заслужава да обмислим дали да се сдобием с такава придобивка:

  • Безшумна;

  • Сгъваема и компактна;

  • Изцяло безжична;

  • Лесна за почистване;

  • Подходяща за всякакви повърхности;

  • Спестява време и електроенергия.

Защо според 4sales.bg е супер ефективна?

Ние сме на мнение, че всяко домакинство има нужда от такъв революционен помощник вкъщи. Чистенето е едно от задълженията, които могат да бъдат бързи, лесни, а дори и приятни с употребата на такава електрическа метла. В нашият магазин ще намерите електрическа метла с модел Swivel Sweeper MAX и 12 месеца гаранция!