Като жени често ни се случва да се спираме от някои покупки по редица различни причини - мислим, че стоките не са от крайна необходимост или пък няма да ги използваме изобщо, а се случва и погрешно да смятаме, че харчим много за собственото си удобство и комфорт. Истината обаче е, че една част от тези дребни нещица могат осезаемо да подобрят ежедневието и настроението ни, а защо не да ни спестят и малко време?

Защо дамите подценяват продукти като разделителите за пръсти?

Смело можем да кажем, че разделителите за пръсти попадат точно в тази категория покупки - напълно си заслужава да ги имаме вкъщи или под ръка в козметичната чантичка. 

Няма жена на света, на която да не и се е случвало поне няколко пъти в живота да рамаже и развали своя маникюр или педикюр точно след като е нанесла последния финален слой на лака за нокти. Обикновено времето, което прекарваме след такива ситуации в гняв и разочарование е повече отколкото самия процес по лакиране. Наличието на разделител за пръсти вкъщи може да ни спести всичките тези неприятни емоции и да превърне лакирането в един пълноценен ритуал за красота, какъвто всъщност трябва да бъде.

Освен за употреба в домашни условия, те могат да намерят приложение и в козметичните салони за красота. Ако работата ви е в сферата на красотата или имате ателие за маникюр и педикюр, то е задължително и професионално да се снабдите с няколко разделителя. Хубавото при тях е, че те са изработени от мек силикон, което позволява да бъдат използвани многократно след правилно почистване и съхранение.

Защо не трябва да го правят и списък с ползите от тях

Както вече споменахме, наличието на разделител вкъщи може да ви спести изключително много време и главоболия. Голяма част от жените дори не се осмеляват да се лакират сами вкъщи, защото се притесняват, че моментално ще размажат лака или пък няма да имат достатъчно контрол и спокойствие, за да се лакират перфектно и безупречно. Точно заради това разделителите за пръсти ще се превърнат в най-добрия ви помощник, когато искате сами да направите своя маникюр или педикюр. Чрез своята форма и дизайн те позволяват да разделите пръстите на достатъчно разстояние един от друг и в същото време да имате стабилност, когато нанасяте лака за нокти. 

Споделяме с вас някои от най-големите ползи на разделителите за пръсти:

  • Спестяват време;

  • Осигуряват стабилност;

  • Гарантират изсъхване без драскотини и несъвършенства;

  • Удобни са и са изработени от мек силикон, който обхваща внимателно и нежно пръстите;

  • Могат да се почистват и да се използват многократно.

Какви видове ще открием в 4sales.bg?

В нашия онлайн магазин предлагане силиконови разделители за пръсти в комплект по два броя и възможност за избор между четири цвята - розов, червен, син и зелен. Можете да ги разгледате ТУК!