Защо се получава така и как да постигнем най-добър резултат, нека се опитаме да разберем заедно.

Защо нивото на домашната хигиена ни влияе на настроението

Като цяло, отговорът на въпроса е елементарен! Представете си случай, в който влизате в една подредена и чиста стая и момента, когато правите същото в разхвърлена и непочистена стая. Разликата в предизвиканата емоция ще е коренно различна в полза на първата ситуация. Тогава на лицето на човек се появява доволна усмивка, а във втората виждаме намръщено лице. В това разбира се всеки може сам да се убеди, като се постави и в двете ситуации.

С какво да чистим по-качествено

Към момента съществуват отделни по вид моп и стирка за отстраняването дори и на агресивни петна и замърсители, но за целта разбира се, трябва да се използват и подходящите почистващи препарати. Настоящите мопове и стирки се отличават на първо място с използвания елемент за чистене, изработен от здрава и в същото време щадяща подовото покритие микрофибърна материя, добре абсорбираща водата и не оставяща локви вода.

На второ, съвременните решения за чистене имат красива и лъскава телескопична разтегателна дръжка, която в зависимост от помещението може да се разтяга и така да обхване дори и най-недостъпните ъгълчета в стаята. Те бързо се сгъват и правят уреда компактен и не заемащ много място. В същото време, почистват подовата повърхност до блясък и я полират, така че ефекта да се задържи дълго време. Премахват упоритите петна, благодарение на вградения парогенератор.

Колко често да сменяме стирката и мопа

За това точен отговор не може да се даде, защото има значение интензивността на почистването и по-точно интервалите между отделните процедури. Индикаторът за настъпила нужда от подмяна е захабеността на микрофибърната материя и нейното проскубване. В подобни случаи, тя започва да се скубе и да оставя различни частици от себе си по пода, което е сигнал за необходимост от подмяна.

Бонус идеи за свежест от 4sales.bg

Съществуват варианти за освежаване на апартамента след неговото почистване. Това е например с:

  • подходящи препарати - вече на пазара се предлагат различни по аромат вещества;

  • ароматни пръчици - те просто се подлагат на пламък за секунда и остават да тлеят, отделяйки приятна миризма във вид на дим;

  • ароматизатори - с мирис на лавандула или свежи цитрусови плодове.

Използвайки някой от по-горните варианти, със сигурност ще освежите дадено помещение или целия си дом, което ще подобри и настроението, ще Ви предразположи да се отпуснете и ще предизвика положителни емоции - това е страхотно, особено след работен ден! Посетете ни още сега и си подсигурете един по-чист и приятен дом с нашите мултифункционални почистващи инструменти. Очакваме Ви!