Свържете се с нас

Как да поръчате стоки от Китай

Онлайн пазаруването днес Ви предлага още повече възможности за избор на продукти и доставчици. Ако във Вашия фокус попадат китайските изделия  и търсите ниска цена, то поръчката на едро от интернет сайт е най-бързият и удобен начин. Пазаруването на евтини китайски продукти от България сега е още по-лесно с възможността за доставка, чрез сайта на 4sales.bg.

Ние предлагаме  внос на всеки артикул в нашия продуктов каталог, както в големи количества, така и на дребно.

Благодарение на своите партньорства с производителите можем да предложим конкурентни оферти при заявка на по-голям брой. Имаме установени отношения с редица фабрики за електроника и високотехнологични устройства, като внимателно сме тествали качеството на тяхната продукция.

За да поръчате изделия от сайта е необходимо просто да се свържете с нас по имейл и да заявите своя избор и желано количество. Ценовите оферти, които изготвяме са персонални за всеки клиент, така че можете да разчитате на изгодно предложение. Нашият екип ще отговори на запитването Ви, като Ви информира за общата стойност, доставен срок и допълнителни условия.

Предимства на онлайн пазаруването на едро

Съществуват множество чуждестранни платформи, които предлагат евтин внос от Китай до повечето европейски държави. Тук, обаче, не трябва да се пренабрегват негативите на подобна търговия - забавеното потребителско обслужване, зле представена продуктова информация, както и множеството лъжливи търговци. Избирайки да поръчате от българска платформа Вие можете да разчитате на коректно обслужване и точни и ясни условия.

Ще намерите подробни продуктови описания с технически спецификации и точни размери на устройствата. Екипът ни е винаги на линия, за да отговори на всеки въпрос по отношение на функцията, качеството и гаранцията. Ако търсите професионален съвет, сътрудниците ни могат да Ви асистират при подходящия избор.

Едно от основните предимства на заявката от български интернет магазин, вместо от чуждестранна платформа, е наличието на гаранционни условия и сервиз. Ние се грижим за обслужването на гаранцията, ремонта и подмяната на изделия. Разполагаме и със собствен склад, от който можете да вземете поръчаните изделия или да организираме доставка, чрез куриер до Вашия магазин или дом.

Огромно продуктово разнообразие

Платформата на 4sales.bg предлага високотехнологични джаджи, като следва трендовете в пазара на електроника. Тук ще намерите продукти с голямо търсене на българския пазар на истински изгодна цена.

Избирайте между:

  • Електроника – Огромно разнообразие от удароустойчиви телефони, мултимедии за телевизор и TV box сетове, периферни устройства;

  • Стоки за бита – Уреди за почистване, оборудване за кухнята и дома;

  • Таблети, смарт часовници и умни гривни за спорт;

  • Сувенири и дамска мода – Оригинални украшения за дома, дрехи и дамски аксесоари;

  • Играчки за деца и игрови конзоли;

  • Тонколони – Bluetooth колонки, 12 и 15 инчови активни колони;

  • Автоаксесоари – Всичко за автомобила – От видеорегистратори и трансмитери до навигации, парктоници и антирадари;

  • Устройства за видеонаблюдение – Мини, IP камери, камери с нощно виждане.

Това са част от предложенията ни, като екипът ни може да организира и доставката на всеки продукт, който не откривате на нашата платформа. Изпратете ни референция към избраните артикули от друг търговец или производител, а ние ще се погрижим да ги получите без промяна в базовата стойност.

Изберете доверен доставчик

4sales.bg предлага изцяло нова за националния пазар услуга.

Ние сме доставчик и посредник между Вас и производителите. Използваме своите добри партньорства, за да договорим изгодна цена за Вашите стоки. Предлагайки комплексна услуга се грижим за процедурата по обмитяване и внос. Организираме доставяне до наш склад, а след това до Вашата локация.

Като доставчик се грижим и за всички данъчни операции, начисляването на ДДС и изплащането на дължимите данъчни такси. Бюрократичните задължения вече не са грижа на клиентите, което им спестява време и усилия.

Гладката процедура по поръчка онлайн е огромно улеснение за малките търговци и стартиращите бизнеси. Възможността за заявка на големи количества е идеално решение за първоначално зареждане на магазини и малки складове.

Изпратете ни своя избор и желани количества за поръчка от Китай на едро или дребно, а ние ще Ви отговорим с изгодно предложение.

Свържете се с нас