Ховърбордът се превърна в популярно средство за придвижване на кратки разстояния. Възрастовата група, която се възползва от него е в рамките на 15-25 годишните. Като всяка друга електронна джаджа обаче, така и тази се поврежда, колкото и качествена да е тя. В подобни случай възниква нуждата от употреба на резервни части. В настоящата ни статия ще видим какво всъщност е това ховърброд, защо той е толкова предпочитан от младите и какви части за ремонт на ховърборд предлага онлайн магазинът 4sales.bg

Какво представлява ховърбордът

Това е високотехнологична и съвременна електронна джаджа, имаща вид на дъска с две малки колела от двете й страни. В средната си част, дъската е леко стеснена и подвижна, позволявайки лявата и дясната област да се намират в различни хоризонтални положения. Това осигурява лесното пазене на равновесие и свиване по време на движение.

Въпреки привидно простата си конструкция и лекотата на употреба, това си е сложна електронна машина, притежаваща във вътрешността си електрически двигател, акумулаторна батерия и жироскоп - устройството, което всъщност улавя вашите команди и казва на джаджата какво да направи. Но как да й задаваме команди?

Как се кара ховърборд

Употребата на ховърборда е доста лесна и изисква просто да се качите внимателно върху него и от леко приклекнало положение да се наклоните напред. Той ще засече движението автоматично и ще потегли с бавна скорост напред. В случай, че желаете да тръгнете на заден ход, наклонете ходилата си леко назад.

Завиването наляво и дясно се извършва по аналогичен начин. Както споменахме и по-горе, в средната си част, ховърбордът е подвижен и можете с единия крак да наклоните съответната част напред, а другата да си остане в изправено положение. Така, устройството ще завие с едната гума.

Например, ако с левия крак наклоните малко повече напред, а другия остане непроменен, уредът ще завие надясно и обратно - с десния крак напред, ще завиете наляво. Същият е и сценария, ако карате на заден ход. Вероятно Ви звучи доста трудно и сложно, но всъщност след като привикнете ще правите тези операции инстинктивно, без да се замисляте.

Тъй като съществува опасност от сериозни падания и наранявания от подобен уред, горещо препоръчваме, в началото докато свикнете да го управлявате, да има до вас човек, на който да се държите докато се учите.

Какви части са нужни на един ховърборд

Той притежава и се нуждае от следните аксесоари:

  1. Акумулаторна батерия - както всеки друг акумулатор, така и тук той си има срок на годност и когато спре да задържа електричество в себе си или започне бързо да се изтощава, той трябва да се подмени.

  2. Чанта - транспортирането му все пак трябва да е удобно и лесно. Чантата е едно страхотно решение за целта. При нейния избор, задължително вземете в предвид големината на устройството Ви.

  3. Силиконов протектор - изключително подходящо решение бързо и евтино да смените визията на своята джаджа. Той също така е изработен от висококачествен силикон, предпазващ ховърборда от надраскване, счупване и т.н.

  4. Външни и вътрешни гуми - с течение на времето, каучука започва да се износва и протърква, с което се нарушават и техническите му спецификации. Решението на проблема е поставянето на нови гуми.

  5. Зарядно устройство - захранващият блок, който се включва в електрическата мрежа и зарежда батерията. Има хиляди случай, когато то изгаря по една или друга причина. За да продължите да използвате ховърборда си, ще се наложи да си купите друго зарядно. Внимавайте при избора за изходния ток и напрежението, дали съответстват с тези на акумулатора. Най-добре е да сравните показателите с оригиналното (изгоряло) устройство.

  6. Електромотори - все пак това устройство се задвижва от определен вид електродвигатели, а ако те изгорят, потърсете при нас

  7. Платки - която и от платките да се повредят, при нас вероятно имаме за Вашия модел. Свържете се с консултантите ни за допълнителна информаци

  8. Пластмасов корпус - съществуват множество случаи на счупване на пластмасата при удар в бордюр или друг предмет. Знайте, че корпуса се подменя.

Защо да отдадете предпочитание именно на 4sales.bg

Защото в онлайн магазина, освен горе описаните части за ховърборд, можем да Ви предоставим още нова батерия, жироскоп, зарядно за ховърборд и то на изключително намалени цени и с гаранция за високо качество. Наред с това, ако се нуждаете от съвет или помощ при специфичен подбор, имате възможност директно по онлайн чат да пишете на наш сътрудник. Той ще Ви окаже нужното съдействие и ще предложи подходящото решение, така че заповядайте, ние Ви очакваме!