Aliexpress в България чрез 4Sales.bg


Уебстайтът 4Sales.bg, представляван от "ФАНГО - БГ" ЕООД, ЕИК/ПИК 200830756 е българо - китайско дружество с основна дейност внос на електроника и компоненти за българския пазар.

Ние развиваме своята дейност вече 12 години, като наши клиенти са потребители и търговци от цялата страна. В продуктовия ни каталог ще откриете електроника и техника с голямо търсене, като разнообразието от предложения постоянно се увеличава. Стараем се да предложим най-иновативните стоки на достъпни за всеки бюджет цени.

Ние сме директен вносител на стоки от Китай, като разполагаме със собствен склад на територията на България и офис в Шенжен, Китай – град известен с технологичния си напредък.
Лесно пазаруване на стоки от Китай – Директно от производителя
Нашите клиенти могат да се възползват от услугите ни за внос и бърза поръчка на стоки директно от производителите. Компанията ни предлага поръчка на всеки продукт и бърза доставка в рамките на максимално 45 дни от датата на поръчка.


Какво можете да поръчате


Можете да поръчате всеки артикул предлаган в нашия онлайн магазин. Ние приемаме заявки за поръчки за внос както на едро, така и на дребно.

4sales.bg ще достави до Вашата врата и всеки продукт, който сте избрали от платформата на Aliexpress. Ние ще извършим всичко необходимо, като внос, обмитяване, транспортиране. Можем да доставим всеки избран продукт в количества на едро или дребно.


Какво представлява покупка с Pre-order


Pre-order е предварителна покупка на стоки, която предоставя възможност на потребителите да избират от по-разнообразна продуктова гама и да пазаруват без излишни надценки. Pre-order пазаруването функционира както стандартното, с установен срок на доставка, твърда цена и данъчни документи.


Защо да изберете 4sales.bg


Предимствата на това да изберете български вносител пред покупката през платформата на Aliexpress.com са много:
1.      Всяка продажба е с начислено ДДС;
2.      Получавате гаранция на продукта, която се обслужва от наш сервиз;
3.      Доставка на продукта в рамките на 20-45 дни от датата на поръчката;
4.      Вземане и закупуване на продукт директно от наш магазин;
5.      Опция преглед и тест при пазаруване от разстояние;
6.      Възможност за връщане на продукта в рамките на 14 дни и право на законна рекламация.


Как да поръчате


Разполагате с 2 опции за пазаруване:
·        Директна покупка през сайта на  4Sales.bg от България с доставка за 1 ден;
·        Pre-order , чрез формата в сайта с доставка до 20-45 дни  от Китай.

За да направите Pre-order заявка за стоки избрани от сайта Aliexpress или друга китайска платформа трябва:

·        Да посетите нашата страница  4Sales.bg/pre-order ;
·        Да попълните формата  по-долу.


Условия за плащане


·        За продукти на стойност до 200лв се заплаща цялата сума;
·        При поръчки на стойност от 200 до 500лв се заплаща капаро в размер на 50% от цялата стойност. Остатъка от сумата ще заплатите при получаване на своята доставка;
·        При поръчки над 500лв плащането е в размер на 100% от стойността.
Ценообразуване и персонални оферти
След като получим Вашата заявка ще се свържем с Вас, чрез посочения имейл, за да Ви изпратим информация за цена, срок и условия на доставка. Допълнително, тези условия ще бъдат потвърдени и по телефона.

Окончателната цена, която ще получите за избрани стоки може да е с до 20-25% по-висока от тази, която сте видели. Това е така, защото нашата компания поема всички разходи по вноса на стоките и плаща дължимите данъци.

Вашата заявка ще бъде окончателно приета след одобрение от Ваша страна. Ние ще създадем поръчка за Вас, като ще изпратим всички данъчни документи и фактури в електронен вид на посочения имейл.

Ще Ви информираме за точен срок на доставка след като получим Вашето плащане.

Възползвайте се от възможността да пазарувате без посредници и надценки. Изпратете ни своето запитване още днес.