Не сте сигурни дали знаете как да пеете, но наистина обичате караоке и отдиха в караоке-клуба? Занимавате ли се сериозно с вокали и нуждаете ли се от караоке системи, които ви позволяват да се чувате чрез високоговорителите, упражнявайки се всяка свободна минута?

Лично караоке, свързано към домашното кино - това е реален шанс да не ограничавате желанията и възможностите си. Караоке системата Ви позволява да се наслаждавате на пеенето по всяко време, когато наистина искате, включвайки само домашното кино. Пейте караоке сутрин, презареждайте се положително преди всеки работен ден, пейте заедно с приятелите си в стаята за караоке вкъщи. Вместо да резервирате маса в клуба за караоке и да чакате своя ред до микрофона в продължение на часове - инсталацията на домашно караоке Ви помага да правите това, което обичате, без да се чувствате неудобно. Организирайте своята single-вечер извън клуба със собствената си караоке-конзола и сами се убедете в привлекателността на караоке-празника!

Как да изберем караоке за дома?

Времената, когато домашното караоке оборудване в много от комплектите изглеждаше като купчина отделни компоненти, като DVD-видео плейър, микрофон, високоговорители и много папки с файлове и списък от песни, вече са далеч в миналото. И едва ли някой ще съжалява. Днес караоке системите много са променени.

Модерните варианти за новите домашни (Home HD) кино-театри - те са изключително висококачествени и предоставят възможност за професионален подход към организирането на любителско караоке у дома, а не в клуб. Тези устройства, които позволяват обработката на изходния глас през високоговорителите, са удобни и с "чиста" сила на звука. Те позволяват определяне на тона, темпото и др. Такава система за караоке ще направи всичко за вас, както диджея в караоке-клуба - просто включете микрофона и започне пеенето. Можете да управлявате караоке-то чрез таблет, смартфон или директно от домашното кино. Единственото условие за получаване на достъп до всички тези предимства е изборът на правилната система за караоке.

Какво караоке да купим за дома?

Съвременната караоке система - това са две принципно различни понятия:

  1. Бюджетно караоке за домашна употреба. Да се говори за качество на звука, чист глас и приличното му ниво в този случай ще бъде излишно. Всъщност, подобен вариант е леко подобрена версия на DVD-караокето, предназначено за домашна употреба. Няма нищо общо с клубните и принципа им на работа: можете да го направите по-мощно - това вече е добре. Комплектът е елементарен и включва евтина караоке система, подобен евтин микрофон, набор от дискове и може би това е всичко. Нискобюджетното караоке има ниска цена, но качеството му не е по-добро, от това ако сте свързали микрофона към компютър и сте направили високоговорителите колкото е възможно по-силни и пеете под фонограма от YouTube.

  2. Пълноценно домашно караоке оборудване.  Караоке комплексът включва необходимите системи, софтуер и хардуерни решения за домашна употреба. В същото време добавката "дом" не подсказва, че е с ниско качество. С помощта на това караоке можете да практикувате вокални упражнения, да провеждате караоке-партита и просто да се отпуснете в комфорт. В основата на караокето е професионален плейър за караоке клубовете. Неговите възможности са почти незначителни спрямо устройствата, използвани в клубовете. Това е идеалното решение за домашна употреба и съвременно домашно кино. Гласовата обработка, удобният контрол на силата на звука и темпото с помощта на смартфон и свързването към всички високоговорители.

Как да организираме караоке у дома?

След като вече сте запознати с домашното караоке оборудване и погрешната "класификация", можете да изберете професионална домашна караоке-система за използване в домашното кино. Основното нещо, което трябва да запомните: когато става въпрос за домашна система - домашна не означава лоша. Единствената разлика между моделите за домашна употреба и клубното оборудване е ориентацията към различни мащаби и интензивност на работа. Въпреки това, с домашното караоке оборудване, тези граници са заличени!

Караоке-системата от Art System, предназначена за използване в домашни помещения - това е собствения мини-клуб - оборудване, което включва всичко необходимо за да започнете своята single-вечер в апартамента. Караоке-системата е елементарно лесна за използване и има интуитивен дизайн. За да разберете домашното оборудване, процедурата по пускането на песните, промяната на звука от тих към силен и така нататък.не е трудно.

Всичко, което трябва да направите е да свържете високоговорителите, стартирате саундтрака, да добавите аудио-колоните и да се радвате на силен и чист звук от високоговорителите, не по-лош от този в караоке клубовете!