1 юни - денят на детето

Първата дата от месеца се чества като международен празник в много страни от Източна Европа. Той е чудесно тържество за малчуганите и същевременно носи позитивно послание – поставя акцент върху тяхната защита.

Освен идеален повод да излезете със семейството или да се съберете с приятели, е и удобен момент да помислите с какво да зарадвате най-малките. Днес ще откриете промоционални оферти онлайн, без да се налага да търсите по магазините.

С какво можем да го зарадваме

Изборът на играчка е винаги добро решение, без значение от възрастта му. И малките и по-големите ще се зарадват на нова джаджа, плюшена играчка или пъзел.

За тези, които искат да ангажират изцяло вниманието му с новата придобивка образователните игри, като логическите и тези с думи и кръстословици, са добро решение. Изберете книга за по-големите – приказки, енциклопедия или интересна колекция от интригуващи приключенски романи.  

Ако пък предпочитате да стимулирате детето си да прекарва повече време навън, то се спрете на топка, балон за скачане, федербал или комплект за тенис на маса. По-големите ще изнeнадате с ховърборд или скейтборд.

Друга идея за изненада са креативните подаръци, като книжка за оцветяване, комплект с бои и четки, дъска за рисуване или пък детски музикален инструмент.

Подходящи подаръци за 1 юни от 4sales

Екипът на 4sales се е подготвил за празнуването на деня на детето с разнообразни предложения и изненади. Включваме и специални артикули, които за пръв път ще предложим онлайн, по случай празника.

Всички продукти, които ще откриете са на преференциални цени и внимателно подбрани, за да са подходящи за всяко семейство. В онлайн магазина ще намерите:

  • Играчки, лодки и колички с дистанционно управление;
  • Високотехнологични детски роботи със сензори и безжичен контрол.

Освен новите ни предложения можете да се възползвате и офертите за:

  • Ховърбордове и електрически скутери за тийнеджъри с оригинални стикери;
  • Различни видове джойстици и геймпадове за електронни игри, подходящи за употреба със смартфон, компютър или конзола;
  • Полезни детски смарт часовници с умни функции, проследяване и в свежи цветове;
  • Мини дронове с камера и управление от смартфон или дронове за начинаещи с лесен контрол.

Какви отстъпки и гаранции предлагаме

За 1 юни предлагаме промоции на голяма част от продуктите с намаление от 20% до над 60%. Артикулите с по-висока цена могат да бъдат поръчани и на изплащане, със срок до 36 месеца и минимален размер на вноската. Ако изберете покупка на изплащане ще получите поръчката в стандартен срок от 1 до 3 дни, без забавяне и без да чакате.

Технологичните играчки и роботи, ховърбордовете и електронните изделия имат задължителна едногодишна гаранция. Вие можете да разчитате на нашето съдействие за смяна на части или подмяна.

Как да получа новини за акцията

Ние постоянно обновяваме своя продуктов каталог с нови предложения. За да разполагате с най-новата информация и да можете да се възползвате от нашите отстъпки, можете да се запишете за получаване на бюлетин. В него ще Ви изпращаме актуални промоции и промо кодове.

Можете да следите Facebook страницата ни, където ще намерите интересни видео ревюта и представяне на продуктите в действие.

Посещавайте редовно нашия сайт, за да се сте информирани за новите продукти и отстъпки това лято.

Разгледайте нашите топ предложения за празника: