Ховърборд на изплащане – вече е възможно

Ако държите на качеството, но инвестицията наведнъж Ви се струва голяма то опцията за покупка на изплащане е удачен и евтин вариант. По този начин можете да вземете ховърборда си веднага, без да чакате и да намалите стойността на сумата, която ще платите наведнъж.

Днес много онлайн и физически магазини предлагат стоки на лизинг, за да улеснят своите потребители като им предложат най-достъпния вариант на плащане. Тъй като цената на качествените електрически скутери надвишава 200 лeвa разсрочването на заплащането ще олекоти месечния Ви разход, като ще вземете веднага страхотен подарък за себе си, децата или близък.

Освен стандартните продукти, като смартфони или таблети, които се закупуват на кредит вече е възможно да вземете и скутер без да направите компромис с качеството.

Защо да купим на кредит?

Разсроченото плащане на продукт е удобство за всеки, който предпочита да не чака, за да спестява. За кандидатстване за одобряване не е необходимо да посещавате банката – всичко се извършва онлайн, докато поръчвате.

Допълнително предимство на разсрочването е възможността сами да изберете срока за погасяване и размера на вноските, като могат да варират от малки до по-големи суми. Някои планове предвиждат внасяне на първоначална вноска, но тя е в поносим размер и няма да Ви утежни.

Покупката на лизинг е бюджетно решение, което позволява да купите повече от един продукт. Ако искате да добавите аксесоари като чанта, предпазни стикери или калници можете да включите и тяхната стойност към крайната сума.

Допълнителни предимства

Освен, че сте финансово облекчени така имате възможност да изберете продукт, който Ви харесва, а не задължително най-евтиния. Допълнителни предимства са запазването на гаранцията на скутера, гарантирана от търговеца както и правото да го върнете или замените в срок.

Как да поръчаме на изплащане?

За да поръчате е необходимо просто да изберете тази опция при добавяне в количката. След като изберете начина на плащане ще можете да планирате вноските на месечна база и сами да определите какви да са те. Калкулаторът ще Ви покаже дали общата стойност ще се оскъпи, в зависимост от това дали сте избрали допълнителни екстри, като застраховка.

Първоначалната вноска не е задължителна, но ако предпочетете да намалите крайната сума можете да въведете и стойност на първоначална вноска. Тя ще се извади автоматично от общата сума.

Одобрението на разсроченото плащане се извършва от банката, с която работи онлайн магазинът. Служители на банката ще се свържат с Вас след като сте одобрени, както и с търговеца на стоката. Времето за одобрение е сравнително кратко и ще получите информация още същия ден, а в повечето случаи в рамките на няколко часа.

Кога ще получите продукта си?

Ще получите своя продукт по стандартен избран от Вас начин – с куриер или директно от физическия магазин. След като търговецът получи известие, че сте одобрен той ще обработи и изпрати поръчката Ви в най-кратък срок. Покупката на изплащане не се различава по никакъв начин от обикновената поръчка. Ако е обявена безплатна доставка над определена стойност, то тя ще важи дори и в този случай.

Какъв ховърборд можете да купите на изплащане?

Машините, които се предлагат с опцията лизинг са тези от по-висок клас и добри характеристики. За разлика от по-евтините модели те се отличават с по-голям живот на батерията, красив цветен дизайн и стабилност при придвижване. По-добрите модели са изработени от здрав ABS материал, който в сравнение с обикновената пластмаса е издръжлив на удари и надраскване.

Ето някои от основните качества на електрическите машини от по-висок клас, които можете да вземете с кредит:

·        Bluetooth система за аудио;

·        Дистанционно управление;

·        Голям капацитет на батерията;

·        По-кратък период за зареждане;

·        Увеличена мощност на мотора;

·        По-голяма максимална скорост на движение;

·        Прецизност при движение и завиване;

·        Качествен материал на гумите и корпуса;

·        Уникален дизайн;

·        Допълнителна защита на корпуса с калници.

Разсрочено можете да купите и продукти, които са в промоция, като промоционалната цена няма да се промени.

Зарадвайте детето си или свой близък с желан подарък с добри характеристики и страхотна визия без да прехвърляте месечния си бюджет.