Традиционно и този ноември организираме голямо намаление на разнообразни продукти от различни категории. В продължение на един ден на промоционални цени ще бъдат продуктите от категориите:

  • Електроника - Открийте разнообразие от преносими професионални тонколони, Wi-Fi антени и рутери, GPS проследяващи системи;
  • Ховърбордове - Множество модели едноцветни и дизайнерски ховърбордове, електрически скутери и картове;
  • Видеорегистратори - Изберете между мултифункционални GPS камери, DVR рекордери и Full HD видеорегистратори;
  • Таблети - Голямо разнообразие от 8, 9 и 10 инчови  Android таблети, двуядрени или четириядрени устройства;
  • Навигация за коли - Най-нови модели навигации за кола, с актуални карти и touch екрани;
  • LED стикери - Разгледайте цветни еквалайзери за задното стъкло на колата. Най-нови продукти в магазина;
  • Дронове – Голям избор от професионални дронове и за начинаещи, с камера и мини устройства.

Черен Петък 2017 в магазина на 4sales – Намалени продукти

Какви са намаленията за Black Friday 2018

По време на акцията ще намерите огромни отстъпки започващи 20% до 30% на едни от най-търсените продукти. В предложенията са включени най-новите попълнения в магазина на 4sales.

Кога започва Черен Петък

Акцията в 4sales започва на 23/11/2018 (петък)  в 00:00 часа и продължава до 24/11/2018 (събота)  в 23:59 часа . От този час всички отстъпки за електроника и техника влизат в сила.

Как да се възползвате от отстъпките

За да сте сигурни, че няма да изпуснете примамливите предложения на ТОП цени се подгответе за Black Friday. Разгледайте предварително продуктите и категории и запаметете това, от което което се нуждаете.

Черен Петък 2017 в магазина на 4sales – Намалени продукти 1

Ако искате да сте в час с най-добрите промоции се запишете за нашия бюлетин и получете email веднага след като стартира акцията. Бъдете първи, преди да се изчерпат количествата.

Запазете избраните продукти предварително в секцията „Любими“. Там се съхраняват всички продукти, за да можете да купите по-късно по време на промоцията. За да се възползвате от тази опция трябва да имате регистрация в онлайн магазина на 4sales.

Ако преглеждате продукти от своя компютър кликнете на иконката с форма на сърце над бутона „Купи“. Ако използвате мобилен телефон или таблет изберете „Добавете в списъка с любими“.

Ако предпочитате да пазарувате без регистрация запазете уеб страницата в своя браузър, като изберете звездичката за букмарк ( bookmark ) след края на уеб адреса. Така ще имате постоянен достъп до всичко, което сте харесали.

Възползвайте се от опцията за бърза поръчка като поръчате веднага само с име и телефон. Уникалните ни предложения се изчерпват много бързо, може някой друг да се възползва преди Вас.

Изберете повече устройства и направете поръчка над 200лв, за да получите и безплатна доставка.

Не чакайте последния момент. Направете своя избор сега и се възползвайте от най-изгодните оферти за 2018.