Поддържането на чистота в дома - една трудна задача, особено ако в жилището живеят малки деца или домашни животни. Почистването - неразделна част от живота на всяка жена. Това разбира се може да се извърши и по старомодния начин чрез минаване на пода ръчно, но напредъкът не стои на едно място и вече се предлага широка гама от мопове за почистване.

Но с какво обикновеният парцал се отличава от битовия или професионалния моп? Защо Spin Mop 360 е по-добрия избор за вас и подът у дома? Тези и други интересни въпроси ще разгледаме по-долу.

Какви са предимствата на мопа от обикновения домакински парцал?

Всеки вероятно си спомня как изглеждаше домакинският парцал още от преди 20 години – нещо като прът, на който здраво е надянат парцала. Той се потапя в кофа с предварително подготвена течност, изстисква се и започва почистването.

Как Spin Mop 360 ще промени представите ни за измиване на пода?

С течение на времето обаче, светът около нас доста се промени и технологиите също, ставайки все по-иновативни във всяка сфера на живота. Това се отнася и към инструментите за почистване на подовете. В моповете вече също са интегрирани отделни технологии, опростяващи процедурата по премахването на мръсотията и в същото време крайният резултат е повече от зашеметяващ.

На пазара има два вида категории почистващи инструменти: битови и професионални.

Битовите са по-простите предложения, представляващи сгъваема телескопична дръжка, на която в единия край е фиксирана микрофибърна част. В комплект с нея пристига и специална кофа за почистващият преперат. Тава обаче не го прави обикновен домакински парцал, който беше описан по-горе. Защо ли?! Защото този уред на първо място има изключително съвременен дизайн, променяща дължината си дръжка, почистващата част може да се сменя и променя ъгъла си на наклон за по-прецизно измиване..

На второ място, пристигащата кофа е със специален изстискващ механизъм, не позволяващ капането или пръскането в страни на течността, предотвратява разливането и т.н. Много е лесен за разглобяване, транспортиране и сглобяване.

Професионалните модели също са с телескопични дръжки, които се разтягат и сгъват, за да може да достигнете с него дори и до най-недостъпните места. “Главата” на уреда е подвижна, за да може да премине плътно през всеки ъгъл и под всяка мебел, без да се налага разместване и излишна загуба на време. Предлагат се и варианти с вградени дилзи и резервоар за почистващата течност, които впръскват препарата във вид на пара точно на мястото на преминаване. Тези модели са предназначени за по-чувствителните към влагата подови настилки.

Как Spin Mop 360 ще Ви помогне в измиването на пода

Как Spin Mop 360 ще промени представите ни за измиване на пода? 1

Spin Mop 360 е почистващ домакински уред, спадащ към битовите инструменти за измиване на пода и той се отличава с красивия си дизайн, качествената и надеждна конструкция и невероятно иновативния центробежен механизъм за изстискване.

Но какво означава това?! Представлява специален въртящ се механизъм, интегриран в самата кофа, така че като потопите почистващата част в течността, след центрофугата, остатъчната течност се връща обратно в кофата, а от мопа не капва дори и капка на пода.

Другата отличителна черта на Spin Mop 360 е дългата му разтегателна телескопична метална дръжка, която може да променя дължината си за достигане до най-трудно достъпните места на помещението. Само за секунди разтягате или събирате дръжката, без да губите излишно време.

Иновациите обаче не свършват до тук!!! Spin Mop 360 може да променя ъгъла на наклона на почистващата си глава до 360 градуса! Това го прави изключително удобен и гъвкав за работа, а въртящата се чистеща част ще достигне дори и до най-недостъпните кътчета от помещението.

Край вече на разпръсканата навсякъде течност, разливане и наводняване на пода!

Spin Mop 360 е продуктът, който ще направи ежедневното миене на пода, приятно забавление, защото:

  • почиства качествено, дори и в труднодостъпните места;

  • изстисква синтетичната част перфектно, без да пръска, капе и размазва течността по пода;

  • може да се завърта на 360 градуса за по-прецизно и качествено почистване;

  • лесно се разглобява и транспортира;

  • не изисква допълнително захранване от електрическата мрежа или батерии;

  • след замърсяване, може да се изпира и ползва отново;

  • лесен е за почистване и сглобяване;

  • кофата му е с изключително красив и съвременен дизайн;

  • цялата конструкция е направена от качествени и дълготрайни материали.

Как Spin Mop 360 ще промени представите ни за измиване на пода? 2

За какви подови настилки е подходящ

Може да се използва за гладки настилки, като:

  • ламинат;

  • керамични плочки;

  • балатоми;

  • паркети;

  • дюшеме и т.н.

Изключително важно е по-горе изброените настилки да ги третирате с мек и пухкав почистващ елемент, като най-подходящият е с дължина на въженцата от поне 45 см и не по-къси от 30 см. Това е много щадящ повърхността синтетичен материал, който в същото време много успешно обира мръсотията от повърхността. Spin Mop 360 има точно такъв почистващ компонент и е подходящ за подобни подови настилки.

Обобщение

Съвременните почистващи инструменти вече са навлезли в много домакинства и правят живота на хората по-лесен и хигиеничен, а Spin Mop 360 е един от тях. Заслужава си инвестицията в подобен уред, защото след това той ще Ви служи дълго време, без да създава допълнителни главоболия, а домът Ви ще е винаги чист и блестящ, за това побързайте да си го поръчате, защото наличните бройки са силно ограничени! Очакваме Ви!